![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Σημερα, εγινε η.. ετησια(!)
φροντιδα των μηχανων μας, η οποια συμπεριλαμβανε και καθαρισμο εις βαθος! Κατω λοιπον απο τη σελα του 650, βρεθηκε "ελευθερη" η παρακατω φισα σ'αυτην την θεση ![]() ![]() ..Και αλλες δυο.. ![]() ![]() Εχει κανεις καμμια ιδεα, για τι προοριζεται? (Για τον "μαμα" συναγερμο παει το μυαλο μου.. )
|
|
|
|||
|
|||
|
Μια παρομια φισα εχω και εγω στο f800 παντως για το συναγερμο δεν ειναι γιατι η μοτο μου εχει! ειμαι και εγω περιεργος γιατι την εχουν αφησει ετσι και χωρις καποιο καλυμα!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Mια συντομη ερωτηση (εκτος θεματος
):Στο σκελετο, αυτα τα σημαδακια που φαινονται, ειναι σκουρια ή βρωμα;
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Ναι, σκουρια ειναι.. ![]() ![]() (Οκ, η υγρασια στην Κερκυρα δεν παιζεται, αλλα και αυτο, σε "σκεπασμενη" περιοχη της μοτο, ειναι Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕ-ΚΤΟ!.. )Επι του θεματος, κανενας αλλος?? ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Πουτάν... τα εχουν κανει οι βρωμιαριδες οι Γερμανοι
!!!Και οχι μονο αυτοι δηλαδη. ΟΛΕΣ οι εταιρειες!!! Ειναι γενικο κακο αυτο στις μερες μας. Ποιοτητα... τελος
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Η συμμετοχη σου στο thread, κρινεται ως ΚΑ-ΘΟ-ΡΙ-ΣΤΙ-ΚΗ!
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Σε ευχαριστω !!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Αλλος, καμμια γνωμη?
![]()
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Χωμάτινα Βιντεο απο το adventure tour της πίτας GSFORUM 11-12/2/2011 | danaos | Χωμάτινες εξορμήσεις | 37 | 26-02-2012 23:39 |
| Για r1200gs ζελατινα φιμε +3εκ puig καινουρια | fguy | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 6 | 09-11-2010 10:32 |