![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
#
# # Η#βότκα με πάγο καταστρέφει#τα νεφρά... Το ρούμι με πάγο χαλάει το συκώτι... Το ουΐσκι με πάγο βλάπτει την καρδιά... Το τζιν με πάγο κάνει κακό στον εγκέφαλο... Η Cola με πάγο χαλάει#τα δόντια... ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΟ, προφανώς κάνει κακό… -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ο έχων 2 χιτώνες δίνει τον 1... ο έχων 1 χιτώνα δίνει το 1/2... ο έχων 1/2 του χιτώνα δίνει το 1/4... ο έχων 1/4 του χιτώνα δίνει το 1/8... ο έχων 1/8 του χιτώνα δίνει το 1/16............έτσι λοιπόν δημιουργήθηκε το string! #-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Γυναίκα κερδίσαμε 10 εκατομμύρια ευρώ στο λαχείο! Τ ακούει η γυναίκα του, παθαίνει καρδιακή προσβολή και τέζα.... Τη βλέπει ο τύπος και λέει: -Άμα σε θέλει η πουτ...α η τύχη! #-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- # - Θέλεις να#περάσουμε ένα όμορφο σ/κ; - Ναι, αγάπη μου!!!! - Οκ!! Τα λέμε από Δευτέρα μωρό μου..!!! #-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- # #'Oταν ο Θεός#έπλασε τη γυναίκα, υποσχέθηκε στον άντρα ότι θα βρίσκει καλές και υπάκουες γυναίκες σε κάθε ΓΩΝΙΑ της γης... Και έκανε τη γη... στρογγυλή!!! #-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- # #- «Μπαμπά ξέρεις τι άκουσα; Σε κάποιες χώρες της Αφρικής ο άντρας δεν γνωρίζει την γυναίκα που θα παντρευτεί μέχρι την ημέρα του γάμου τους». -«Αυτό παιδί μου συμβαίνει σε όλες τις χώρες..» #-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- # Tο πηρα αποφαση...θα χωρισω τη γυναικα μου!!.Δεν ειναι δυνατον καθε βραδυ να πηγαινει απο μπαρακι σε μπαρακι παντρεμενη γυναικα. Δεν κρατιεται ετσι ενας ####ς....Εχω βαρεθει να με ψαχνει!! #-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- #Οι 3 κούκλες στη ζωή ενός άντρα: 1) Η κόρη του: "BABY DOLL" 2) Η γκόμενα του: "BARBIE DOLL" 3)...και η γυναίκα του: "PANADOLL" #-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- #-Αγάπη μου πως θα περιέγραφες την αγάπη σου για μένα..? -Σαν να μετράω#τα αστέρια... -Ουαου ατελείωτη..? -Όχι,χάσιμο χρόνου..! |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||