![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Προσφατα επεσε στα χερια μου ενα BB 9300 'στεγνο' δηλ χωρις παρελκομενα πλην του φορτιστη του. Προσπαθω να συγχρονισω με τον υπολογιστη με bluetooth επι ματαιω!
![]() Αν περισσευει σε κανεναν ενα usb καλωδιο blackberry ειναι περισσοτερο απο καλοδεχουμενο! Ευχαριστω! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εννοειται δεν το θελω χαρισμα! Παρεληψα να το γραψω στο μηνυμα μου, και τωρα που το ξαναδιαβαζω μου φαινεται σα να ζητιανευω!
![]() Επειδη λοιπον στο Πλαισιο και σε κανα δυο ακομη μαγαζια στη γειτονια μου δεν το βρηκα.... αν περισσευει σε κανεναν.......... |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστωωωω!
![]() ΥΓ By the way, εχω μια λιστα με διαφορα πραγματακια που χρειαζομαι......! Να στη στειλω? ![]() Πλακα κανω! Last edited by vrider; 12-03-2012 at 13:36. |
|
|||
|
|||
![]()
Υπάρχει φυσικά και Ελλάδα.
Είναι καλώδιο micro USB. 2-2,5 euro. |
|
|||
|
|||
![]()
Δυστυχως δεν ειναι ενα απλο καλωδιο micro usb. Τετοια εχω πεντε-εξι απο διαφορα αλλα μπλιμπλικια. Τα σκασμενο ειναι αλλη διασταση!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εγώ σε όσα BB είχα/έχω, κανω δουλεια με οποιοδηποτε micro usb καλώδιο.....τί παραπάνω να "δίνει" το μαμά ??? αν δεν κάνω λάθος, η ταχύτητα μετάδοσης δεδομένων εξαρτάται από τη θύρα του PC και οχι από το καλώδιο......το καλώδιο μεταφέρει ρεύμα και data....τί άλλο κάνει???
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τα mini usb που εχω δεν κουμπωνουν στην υποδοχη του bb. Προφανως δεν εχουν διαφορα στη ταχυτητα μεταδοσης ή κι αν εχουν δεν με νοιαζει.Το προβλημα ειναι οτι δεν ταιριαζουν στο συγκεκριμενο bb! Αυτα Last edited by vrider; 12-03-2012 at 19:09. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
πωλειται BlackBerry 9780 Bold2 full black | spyadve | Πωλήσεις γενικώς | 3 | 29-02-2012 21:05 |
blackberry 9900 bold,nokia x6 | L3f | Πωλήσεις γενικώς | 5 | 29-10-2011 15:34 |
blackberry 9800 torch | L3f | Πωλήσεις γενικώς | 4 | 05-10-2011 19:19 |
Blackberry curve 8900 | Capitain | Πωλήσεις γενικώς | 1 | 02-12-2010 20:34 |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ BLACKBERRY | geolag | Πωλήσεις γενικώς | 16 | 12-04-2010 19:42 |