![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Εκεινο που δεν πρεπει ποτε να ξεχναμε πριν ξεκινησουμε οποιαδηποτε πορεια η βολτα ,ειναι τι αλλο η προσευχη μας ! επειδη ομως αρκετοι πιθανων να μην την ξερουν και αλλοι να μην την θυμουνται ας την βαλω εδω για οποιον ενδιαφερεται
![]() ![]() ![]() μετά ξεκινάμε την προσευχή μας Κάρτερ ημών το εν της μηχανής αγιασθητο το βολάν , ελθετω η μπαταρία σου, γεμισθητω το ρεζερβουάρ σου , ως εν λιπαντικών και επί της μηχανής, το στρόφαλον ημών τον επιούσιων, σώσε ημην σήμερον και αφες ημην από τα μικροπροβλήματα των ηλεκτρικών, ως και ημείς αφιωμεν τις βαλβίδες ημών στων αντιπροσώπων και των μηχανικών αλλαρησε ημάς από τα ιμιτασιόν , AVIN Και τελειώνουμε πάλι με μετανιες ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ειναι αποκλειστική προσευχή για BMW;
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TEΛΕΙΟ!!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά όσο και να θέλω να γελάσω, εγώ όταν καβαλάω κάνω τον σταυρό μου
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Απλά δεν το είδα αστείο. Αλλά για να μην την σπάσω στους άλλους που το είδαν αστείο-------->
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΟΥΟΥΟΥ.....ΞΞΞΞΞΞΞ!!!!!ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ
SIXSIXSIXSIX.........OYOYOY ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Να πω κάτι πάνω σε αυτό
Ήταν ο Χριστός με τους μαθητές του και έκανε κήρυγμα. τον ρώτησε ένας που παρακολουθούσε τι να λέμε δάσκαλε όταν θέλουμε να προσευχηθούμε ???? και ο Χριστός είπε το πάτερ ημών. είναι η μοναδική προσευχή που είπε ο ίδιος ο Χριστός να λέμε... όλες οι άλλες είναι δικές μας των ανθρώπων. Πιστεύεις η όχι δεν πρέπει να αλλάζεις προσευχές ... Η προσευχή είναι μάνα.. αν βρίσεις μια μάνα νομίζεις πως βρίζεις την δικιά σου οπότε δεν ενοχλείς κανένα.. αλλαααααα ο κάθε ένας νιώθει πως βρίζεις την δικιά του... πλάκα έχουν όλα αλλά με προσοχή... ευχαριστώ ![]() |
![]() |
|
|