![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Μπαινει μια γιαγιουλα 90κατι χρονων σε ενα φαρμακειο,ρωταει ποιος ειναι ο υπευθυνος ερχεται ενας κυριος και αρχιζει να ρωταει διάφορα με τρεμαμενη φωνη η καημενη η γιαγια...
-Εχετε φαρμακα για το ζαχαρο; Φυσικα λεει αυτος -Εχετε χαπια για την πιεση; Μαλιστα απαντα αυτος -Για την υπερκοπωση εχετε φαρμακα; Βεβαιως λεει αυτος -Πιεσομετρα ακριβειας εχετε; Και βεβαιως κυρια μου λεει αυτος -Χαπια για διαρροια,εμετους κλπ εχετε; Μαλιστα Κυρια μου... -Φαρμακα για τη χωνεψη;Ναι κυρια μου... -Μαγκουρες εχετε; Κι αυτες εχουμε λεει αυτος... -Πανες ακρατειας; Ναι κυρια μου... αλλά για μισο λεπτο...εχετε ρωτησει τοσα και τοσα,εδω σας διαβεβαιω ειμαστε επαγγελματιες και εχουμε ολα οσα μπορει να χρειαζεστε...Ειναι σιγουρο! -Ωραια,λεει η γιαγια...Να ρωτησω τοτε κατι ακομα;Ρωτηστε λεει αυτος -Σε ενα μηνα παντρευομαι με τον αγαπημενο μου αντρα,τον Μανουσο.Με περναει κανα 5αρι χρονακια να σας πω...Και θα θελαμε να κανουμε στο καταστημα σας,μια λιστα γ α μ ο υ ειναι ευκολο;
Last edited by mAthosalas; 17-03-2012 at 16:42. |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
|
Καλό !
Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
καλο πολυ καλο
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Σκειτμπορτ... | XCHALLENGE | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 0 | 29-12-2011 15:20 |
| φαρμακειο εχετε? | γιαγια αρκουδα | Διάφορα | 6 | 08-06-2011 14:26 |
| νέα πνοή στο Λύκειο......... | gsmaniac | Ελλάδα | 4 | 22-03-2011 21:32 |
| Ζητάω για αγορά βάσεις για πίσω βαλίτσες για BMW 1200 ADVENTURE 08 | eytyxios | Ζήτηση | 10 | 10-03-2011 23:07 |
| φαρμακειο | konstantinos | Διάφορα | 11 | 15-07-2009 18:37 |