![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κουνάνε στα 160?
|
|
|||
|
|||
![]()
Πες μας σε συνδυασμο με ποια ζελατινα??
|
|
|||
|
|||
![]()
Πρακτικα δεν ξερω τι λενε και ειμαι σιγουρος οτι θα βοηθανε αλλά αισθητικα προσωπικα με χαλανε...
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ναι για πες .............
γιατι σε καποιες ζελατινες δε καθεται |
|
|||
|
|||
![]()
Touratech είναι η ζελατίνα,αλλά την έχω κόψει.
|
|
|||
|
|||
![]()
100%On-Off δεν γίνεται 100%Off μάλλον εννοείς αδερφέ κ έχεις κ εσύ τα δίκια σου,αλλά από μεριά μου το θέλω τουριστικό μιας κ το λυπάμαι ακόμα να το βάλω στις λάσπες.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Απο κει και μετα αυτο λεω και σιγουρα δεν κατακρινω επουδενι την επιλογη σου εφοσον εσυ εισαι καλυμμενος απο αυτη.Απλα στο αισθητικο κομματι και τιποτα παραπερα... ![]() Οσο για τις λασμπες εχεις ενα δικιο γιατι ειναι κουκλα αλλά απο την αλλη...τα βουνα ειναι το στοιχειο της! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θα συμφωνήσω με τον προλαλισαντα.πρακτικα μπορεί να κάνει δουλειά αλλα αισθητικά είναι ένα έκτρωμα.οσο ωραία είναι η Μηχανη τοσο χάλια γίνεται με αυτα αλλα γούστα είναι αυτα
Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΚΑΙ FLAPS ΓΙΑ ADVENTURE | MARK | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 36 | 28-09-2011 11:10 |
ΦΙΜΕ ΖΕΛΑΤΙΝΑ +FLAPS | allen | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 7 | 24-03-2011 21:44 |
ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ FLAPS | allen | Ζήτηση | 17 | 11-02-2010 16:41 |
Flaps μάυρα το σκούρο.. | portman | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 3 | 20-12-2009 19:09 |
flaps | ntinopoulos | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 18 | 20-11-2009 08:48 |