![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Καλημέρα.. (ξημερώματα Τρίτης αποφάσισα να συστηθώ).
Ονομάζομαι Μενέλαος και μπήκα στην παρέα σας να μοιραστώ πληροφορίες γύρω απο ταξίδια (κυρίως) και άλλα θέματα. Βρίσκομαι στην Σλοβακία όπου εργάζομαι και φοιτώ (οχι φυτό... φοιτώ) Εχμ.. δεν εχω GS.. CBR XX έχω.. άρα στα κατσάβραχα δεν πάω.. Διάθεση για ταξίδια έχω και ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον να αξιωθώ να μοιραστώ μαζί σας κάποια ταξιδιωτική εμπειρία μου. Μέχρι στιγμής θα λάβω μέρος σε μια συζήτηση γύρω απο ενα ταξιδιωτικό που μου κέντρισε το ενδιαφέρον http://www.gsforum.gr/Ταξίδια-στο-εξ...ινα-25784/ και φυσικά εύχομαι κάποια στιγμή να συνταξιδέψουμε (όχι απο τα κατσάβραχα, μην τα ξαναλέμε). Εύχομαι σε όλους πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα γεμάτα νέες εμπειρίες!
|
|
|
||||
|
||||
|
Φίλε Μενέλαε,
καλωσήρθες στην παρέα του GS Forum .... ![]() Kαλή διαμονή κοντά μας κ πολλές ασφαλείς βόλτες στα όμορφα μέρη σου ..... ![]() .
|
|||
|
|||
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
WELCOME!!
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλώς σας βρήκα και ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Καλώς ήρθες και καλά χλμ.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
καλως ορισες στη παρεα μας. Ομορφα ταξιδιωτικα θα βρεις πολλα εδω για να παρεις ιδεες!!
|
![]() |
|
|