![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Τελικά το πήρα απόφαση.....
Αν και δεν πρόκειται να αποσύρω την αγγελία πώλησης του DAKAR, αποφάσισα να πάρω ένα παπί, και για να κάνω οικονομία και για να σταματήσω να ταλαιπωρώ την τρίτη αγάπη μου. Μόλις πάρω το παπί, το Dakar θα πάει για ένα εις βάθος πλύσιμο και θα αρχίσει να αναπαύεται στο γκαράζ. Θα το βγάζω για καμιά βολτίτσα να ακούω τις REMUS. Αλλά πλέον στην καθημερινότητά μου θα με συντροφεύει ένα παπί. Εριξα μιά ματιά στο διαδίκτυο διαβάζοντας γνώμες κι εμπειρίες για διάφορα παπιά. Και καταλήγω ότι θα πάρω daytona, μάλλον το sprinter, αν θα είναι με καρμπ ή ψεκασμό θα δω. Το καλό είναι ότι ο μηχανικός στη γειτονιά μου πουλάει και μάλιστα με γραμμάτια..... Αν έχετε κάτι να προσάψετε στα daytona, κάντε το τώρα, αλλιώς ας σωπάσετε για πάντα!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
ουτε να το σκεφτεις το συγκεκριμενο, κινεζος του κερατα, διαλύετε εις τα εξ ων συνετεθει,
πανακριβα ανταλακτικα.... αναξιοπιστο... για την περιεργεια σου δες την ευθεια εμπρος πισω τροχου, ειναι στραβο εκ γενετης.... παθως... ![]() μοντενας τα εχει ο γειτονας σου επισης κ με 300-400 ευρω παραπανω σκυλος μαυρος... ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. - Scooter SYM - Modenas - Daytona - Quadro |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
είσαι πολύ κακός........!
![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Κωνσταντίνε, παθώς είμαι όχι κακός, ασε που αν λύσεις τα πλαστικά τα μισα θα σπασουν στο δέσιμο... μακρυα, ειναι κ ακριβο, καλυτερα ενα 125 απο το πρακτικερ με 700 ευρω κ το πετας μετα απο 10.000κμ παρα αυτο
|
|
|
|||
|
|||
|
Τα παπιά λόγο των καταστάσεων, είναι πανάκριβα. Τα κινέζικα αυτά είναι ``δεμένα`` όπως ναναι. Δεν είναι ότι χαλά, είναι ότι θα σε ρίξει. Πήγα να πάρω ένα kumco και τ0 κατάλαβα. Πίσω π.χ. ήταν κούτσουρο, δηλ δεν λειτουργούσε σαν σύνολο.
Παρ όλα αυτά, στα φθηνά, το vissa r ήταν το καλύτερο (είχε ακτίνες) και θυμάμαι έκανε γύρω στα 1300ε. Ήταν 115 νομίζω. Ερχόταν κάπως από δρόμο. 1600ε κάνει το παλιό kazer, καινούργιο, έχει ένας στον κορυδαλό. |
|
|
|||
|
|||
|
Ρε παιδιά έχω την εντύπωση ότι τα daytona συναρμολογούνται στην Ελλάδα. Δεν ισχύει; Το modenas είναι ισπανικά;
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
και με 1700 εχει το καινουριο honda wave 110cc
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τα δαυτονα ειναι απο το τσανσου της μακρυνης Κίνας κ τα μοδενας απο την Μαλαισία MODENAS Factory. kawasan Perindustrian Gurum, 08100 Kedah Darul Aman, Malaysia Τα φερνει αμφοτερα ο Γκοργκολης το δυναμικ ειναι δικια του μαρκα...για να πουλαει κινεζικα με 1300 οχι με 700 που πουλανε ολοι... γκο αγουέι απο το δυναμικ |
|
|
|||
|
|||
|
κ αν θες δες κ αυτεςτις λυσεις... ουτε ασφαλεια ουτε βενζινα ουτε τροχαια
![]() κ οικολογικη συμπεριφορα... https://www.google.gr/search?q=%CE%B...ient=firefox-a http://www.actioncontrol.gr/el/instruct/e-bikes.html Last edited by siraxanz; 06-04-2012 at 00:34. |
|
|
|||
|
|||
|
εχει ενα καζακο ο μπρο και του εχει βγει σκύλος.Μην πας σε σκισοματι θα σου βγαλει ενα σωρο προβληματα..Αν και σε αυτους μονο η kymco ειναι καλη.....!!
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μποτες Daytona Voyager GTX | paramedic | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 1 | 06-10-2011 04:44 |
| daytona | z_atomic | Μπότες | 9 | 16-05-2011 18:48 |
| bell M5X daytona ocb | squad | Κράνη | 2 | 27-04-2011 00:38 |
| COLORI DAYTONA CORDURA | PACO | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 5 | 19-12-2010 20:13 |
| ΜΠΟΤΕΣ DAYTONA | ANASTAZ | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 6 | 30-11-2010 20:16 |