![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Ξέρει κανείς να μου πει πόσο περίπου είναι τα ασφάλιστρα για tiger triumph 955 του 2001;
Μου προτάθηκε ανταλλαγή(χωρίς διαφορά χρημάτων εκατέρωθεν ) και με τρώει ο πωπός μου ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
η ασφάλιση "κάθεται" ως ποσοστό (και) στη παρούσα αξία της μοτό κατά την εκτίμηση της ασφ εταιρείας...
Η εταιρεία διατηρεί πίνακες αξίας καινούριων και μτχ ώστε να προσεγγίζει όσο γίνεται τη πραγματική αξία. Η μοτό που περιγράφεις είναι 11 ετών και λογικά τα ασφάλιστρα θα είναι αρκετά χαμηλά... αλλά....η κ@ύλ@ έχει τιμή ????????????? |
|
|
|||
|
|||
|
Μπορεί να έχεις δίκιο, αλλά και για το dakar του 2002 και για το bandit 650 του 2008 το ίδιο ασφάλιστρο πληρώνω. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μάθω χοντρικά πόσο είναι το ασφάλιστρο ενός 1000...
θα μου πεις τώρα, αυτό σε νοιά ζει ρε καραγκιοζάκο;! δίκιο θα έχεις! τα κόστη του θα είναι σίγουρα περισσότερα σε σχέση με το 650 το μονοκύλινδρο, αλλά όπως το είπες...η ταύλα... σε άλλες εποχές θα είχα κάνει πάραυτα την ανταλλαγή, τώρα τα πράγματα έχουν ζορίσει.....αλλά μπορώ να τη βάλω και στο γκαράζ και να τη χαζεύω...
|
|
|
|||
|
|||
|
για ΚΤΜ 950 '03 πληρώνω 120 ευρώ/έτος ή 70 ευρώ/6μηνο με οδική και ΔΕΝ περιλαμβάνει κλοπή και φωτιά!!!ιντεραμέρικαν
|
|
|
|||
|
|||
|
Γιατί δεν κάνεις έλεγχο με τα στοιχεία της μοτο στα ηλεκτρονικά σάιτ των ασφαλιστικών εταιρειών ?????
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλό κι αυτό! Μου έδειξε ένα ποσό κατά πολύ χαμηλότερο από αυτό που πληρώνω τώρα, φυσικά είναι η online ασφάλιση, αλλά από ότι βλέπω θέμα επιβάρυνσης από τα ασφάλιστρα δεν υπάρχει. Και διάβασα ότι σκέφτονται και πιθανή μείωση των τελών κυκλοφορίας για του χρόνου μιά κι οι συνεχείς αυξήσεις δεν έφεραν τα προσδοκόμενα έσοδα, τι παράξενο.......
Βρε λες;! Να πάρω τον Τίγρη και γαία πυρί μοιχθήτω;! ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Υπονοείς κατιτίς τρελέ Σαλονικιέ;! ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Ψαξε λίγο και άλλα θέματα νομίζω πιο σοβαρά όπως κατανάλωση - συντήρηση.
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Διαχειριστής ιστολογίου κατηγορείται για εκβιασμό βουλευτή | GeorgeP | Επικαιρότητα | 1 | 09-04-2012 22:55 |
| Σύγκριση ασφαλιστικών εταιρειών, κόστη | ortho | Απαραίτητα έγγραφα | 17 | 13-11-2011 12:37 |
| Άπιστες οι γυναίκες σε θέσεις ισχύος | ahileb | Υγεία | 4 | 18-05-2011 03:27 |
| Αίτηση συμβουλής για καμμένο μετασχηματιστή φορτιστή! | gemara | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 6 | 13-04-2011 13:04 |
| Η Επιστολή των Πανεπιστημιακών προς τον Ομπάμα στα Ελληνικά | EOD-K9 | Ελλάδα | 12 | 18-06-2009 14:20 |