![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Έχει βάλει κανείς αυτούς τους μαρσπιέδες ;;;
Επειδή κάνω λίγο χωματάκι αξίζει η αλλαγή;;;; Pivot Pegz MK3, BMW R1200GS / ADV, 2005-on - Touratech-USA ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλύτερο πάτημα στο χώμα,
ελαφρύτερη η τσέπη ! Για "λίγο χωματάκι", μάλλον υπερβολή ... |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ πιο σταθερή και άνετη οδήγηση στο χώμα όρθιος, όχι τόσο άνετοι σε πολύωρη ασφάλτινη οδήγηση. Λόγω του ότι δεν έχουν λάστιχα σου ψιλομουδιάζει το πέλμα γιατί δεν απορροφούνται οι κραδασμοί. Αν είναι για λίγο χωματάκι δεν είναι αναγκαίοι. Για περισσότερο όμως χώμα, μη το συζητάς, βάλτους!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ έχω απο adve , τους βρήκα απο φίλο δωρεάν, και πιστεύω ότι αξίζουν κι εκτός χωματος. Είναι πολυ ξεκουραστοι στην πολύωρη οδήγηση. Αν θες να οδηγείς και όρθιος στο χώμα, δεν το συζητώ!!!
Send by Forester via iPhone using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
Είδες διαφορές απόψεων!!!!! ☺☺😉
|
|||
|
|||
![]()
Εμένα με κούραζαν οι μαμά του GS. Είναι πολυ λεπτοί και ακόμα και με το λάστιχο είναι πιο κουραστικοί απο τους φαρδείς.
|
|||
|
|||
![]()
Τους συγκεκριμένους που είναι περιστρεφόμενοι τους έχει χρησιμοποιήσει κανείς??
|
|
|||
|
|||
![]()
Eγω παντως εχω ανοιξει συγκεκριμενο κονδυλι για να τους παρω παρολο που δεν παω χωμα.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αν βρεις κάτι "καλό"...είμαι μέσα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αξιζουν
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ένας μαθητής μηδενίστηκε, αν απάντησε σωστά σε όλες τις ερωτήσεις | pyrosbestis | Χιούμορ | 12 | 27-03-2012 15:53 |
Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 68 ετών άφησε ο ηθοποιός Νίκος Δ | SenseiG | Θέατρο | 10 | 18-03-2012 22:57 |
Της έκοψαν κλήση γιατί οδηγούσε ενώ χρησιμοποιούσε... δονητή! | gsmaniac | Χιούμορ | 24 | 05-09-2010 05:56 |
Ο νόμος που δεν σε υποχρεώνει να πας σε εξουσιοδοτημένο | vabu | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 9 | 12-08-2010 11:50 |
Πέρασε για θήραμα τον εγγονό του και τον πυροβόλησε | BATIGOL | Διάφορα | 9 | 10-01-2009 22:24 |