![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Σε παγκόσμια αποκλειστικότητα για το GS Forum μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν, πλαινές βαλίτσες της BMW για R1200GS ADVENTURE, μαύρες. Οι βαλίτσες είναι του φίλου μου του Δημήτρη του Πατακού, ο οποίος πιστεύω έχει φτιάξει ένα από τα ωραιότερα ADVENTURE που κυκλοφορούν.
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ωραίες δείχνουν
πίστευε και μη ερεύνα |
|
|||
|
|||
![]()
πιστευε κε μη. ερευνα !!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπορει καποιος να μεγαλωσειτις φωτος???????????
Ξερξη μαυρες φιλος!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Αν μπορεί κάποιος να μου πει πως μεγαλώνουν οι φωτογραφίες, για να τις φτιάξω. Ήξερα, αλλά δυστυχώς λόγω ηλικίας, ξέχασα.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Το αποτέλεσμα βγήκε πολύ εντυπωσιακό ιδίως από κοντά, ντύθηκαν με βινύλιο μαύρο ματ της 3Μ νομίζω, μπράβο και στα παιδιά που τις έφτιαξαν. Κατά την γνώμη μου οι γνήσιες βαλίτσες της BMW είναι οι πιο ωραίες για το adv αλλά το κακό που έχουν είναι ότι λεκιάζουν, αποκτούν στίγματα και διάφορα άλλα, τώρα πιστεύω ότι έτσι θα παραμέινουν αναλύωτες. Αυτό που μ´αρέσει είναι ότι έγινε πιο αρμονικό τώρα το μηχανάκι μαύρο-κόκκινο |
|
|||
|
|||
![]()
Θα προσπαθήσω να τις ανεβάσω σε μεγαλύτερο μέγεθος.....
Last edited by pattakos; 05-05-2012 at 10:34. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τα κατάφερα νομίζω ... |
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
KTM 990 ADVENTURE | Aggelos-Syros | Άλλες εταιρίες | 82 | 29-12-2011 08:54 |
LC 640 ADVENTURE | allen | Άλλες εταιρίες | 21 | 28-04-2010 23:55 |
LC 640 ADVENTURE | allen | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 1 | 29-03-2010 23:46 |
Ζελατίνα από Adventure | katsanakis | Τεχνικά θέματα διάφορα | 10 | 17-03-2010 07:34 |
BMW R1200GS Adventure κατά KTM 990 Adventure | essel | Διάφορα | 2 | 11-10-2009 07:54 |