![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Το φίλτρο είναι καινούργιο και φορεμένο όσο 1,5 ντεπόζιτο βενζίνη!
Ταιριαζει σε: R1200GS/ADV, HP 2 R1200RT, R1200S, F800ST TIMH: 35€ + ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θα μ ενδιεφερε μιας και το φιλτρο μου ειναι για αλλαγη...ειναι ευκολο να μου πεις εντυπωσεις και γιατι το δινεις???
αν θελεις απαντησε και με πμ |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα
Με ενδιαφερει το φίλτρα αν δεν έχει φύγει πές μου τροπο να σου στείλω τα χρήματα Ευχαριστω Νικόλας |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τόσο στο γκάζι (το καταλαβαίνεις άμεσα,) όσο και στην τσέπη (είδα κατανάλωση που δεν την σηκώνει η τσέπη μου. Ντεπόζιτο / 190-195 χλμ). Γενικά είναι πολύ καλό φίλτρο, αλλά όχι για μένα! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εχεις και εξατμηση ή μονο με το φιλτρο |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Με το μαμά φίλτρο βγάζω περίπου 260 χλμ, αλλά καμία επαφή έτσι? Αποφάσισε και πες μου! Μην έχουμε σε αναμονή τον nikolas29.... ![]() Ευχαριστώ! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Κάτι επίσης πολύ σημαντικό, είναι οτι δεν έχουμε τον ίδιο τρόπο και ρυθμό οδήγησης Αυτό πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη μιας και καθορίζει τα νούμερα που προανέφερα.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ok
Έκλεισε στον Nikolas29! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ρε παιδια το φιλτρο πως ακριβώς κανει τη μηχανη να καίει περισσότερη βενζίνη;;;;
Δε γίνεται αυτο που λέτε μόνο απο φιλτρο. Σίγουρα μπορει κ στεγνώνει το μείγμα στις ψιλές αλλα απο εκει κ πέρα η κατανάλωση έχει αποκλειστικά σχέση με το καρπό σας κ μόνο. Εγω με εξατμιση, λαιμους, προγραμμα, ανοιχτή εισαγωγή αέρος κ άνευ καταλύτη βλέπω σε μεικτή χρήση (εντός κ εκτός πόλεως) τουλάχιστον 470 χιλιόμετρα όταν είμαι φουλαρισμενος κ έχω τουλάχιστον αλλα 30 χιλιόμετρα στη ρεζέρβα. Μου φαίνεται πως έχεται βαρύ χέρι!!! |
![]() |
|
|