![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Μετα την αποφαση να παντρευτω την καλη μου (bmw r1150 gs
) λεω να αναβαθμισω την πισω αναρτηση κ θελω γνωμες!!Στα 100.000km που εχω η πισω αναρτηση δεν με σηκωνει με τπτ(δεν καταφερνω να φερω το sag στα μετρα μου) κ εκτος αυτου θα ταξιδεψω 3βαλιτσος με το ετερον ημιση!!Οποτε η αλλαγη ειναι απαραιτητη!! Το λοιπον ειμαι αναμεσα στις γνωστες εταιρειες αλλα θελω γνωμες, να προσθεσω οτι συνηθως ταξιδευω μονο ασφαλτο κ τις περισσοτερες φορες μονος εκτος απο μεγαλα ταξιδια που ειμαι φορτωμενος!! ΥΓ,μολις εχθες μου εσκασε η μπροστινη... αλλα αυτην θα την αλλαξω με μεταχειρισμενη!!
|
|
|
|||
|
|||
|
WP με διαφορα
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
διοτι εναι η καλητερη με διαφορα κε μαληστα αν για οτι διποτε μηλησης με το Τασουλλη θα κατση να σου εξηγηση τα παντα κε θα σε συμβουλευση για το καλητερω σε σχεση με το τη θες !
κε οχι για να σου τα αρπαξη αφου ειναι επαγκελματειας ! |
|
|
|||
|
|||
|
Από εμπειρία που είχα με άλλη μηχανή ohlins.....
προσωπικά πιστεύω ότι είναι μακραν οι καλύτερες αναρτήσεις Αν ποτέ αλλάξω την ESA θα βάλω ohlins ..... |
|
|
|||
|
|||
|
Είχα ολινς κ καταθέτω την γνώμη μου, ότι ήταν κορυφαία,
Για την ασπρη δυναμη δεν εχω απαντηση, καθως κ για καποια αλλη... Μπορεις κ να επισκευασεις την μαμα αφου αλλαξεις κ το ελατηριο να εχεις κατι καλο! |
|
|
|||
|
|||
|
Ειχα διαβασει καποτε οτι τα wp κανουν καλυτερα γι'αυτους που πανε χωμα ενω τα ohlins κανουν για ασφαλτο!Ισχυει λετε αυτο?
κ οι 2 εταιρειες ειναι σιγουρα καλες λυσεις αλλα θα ηθελα να ξερω καθε ποτε χρειαζονται σερβις (που το θεωρω υπερβολη!! τα μαμα αμορτισερ χωρις τπτ εβγαλαν αξιοπρεπεστατα 100.000km) |
|
|
|||
|
|||
|
Βασικα οι hyperpro ειναι μπροστα με διαφορα!!
Και τιμη ιδια με τις ohlins.. Οι ohlins που μιλουσα με τα παιδια στο k-shock εχουν θεμα με την μπροστινη αναρτηση, διοτι η μηχανη εχει αρκετο βαρος και δεν το σηκωνει το ελατηριο τους και πολυς κοσμος παει και βαζει hyperpro ελατηριο σε ohlins! Γενικοτερα στο advrider εχω διαβασει πολυ καλα λογια τις hyperpo! Ειμαι και εγω υπο σκεψη! Βεβαια στην περιπτωση σου εκανα και εγω rebuild στο 1100 στην αναρτηση την πισω πριν 4000 χλμ και εβαλα ελατηριο hyperpro... Η μερα με την νυχτα!!!! Στο προτεινω ανεπιφυλαχτα... και διαφορα στην τιμη ΧΑΟΣ.... Last edited by staikosn1; 02-05-2012 at 00:56. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Σωστος!!!!!.......ειναι αρκετα χαμηλοτερα σε τιμη..........ακομα και με μπροστινο φουλ ρυθμιζομενο (που ειναι ακριβο).........αλλα και με το απλο που ρυθμιζει μονο προφορτιση δεν θα εχεις κανενα θεμα.........οι ohlins δεν εχουv τις ρυθμισεις των hyperpro..... στην πισω hyperpro μπορεις να βαλεις την δικη σου προφορτιση και να μην πληρωσεις εξτρα χρηματα (απαντηση μεσα απο το εργοστασιο) παρε και μια γευση ADVrider - View Single Post - HyperPro Shocks 2004 R1150 GS ADV ADVrider - View Single Post - Hyperpro on R1200GS Adv Last edited by GAGARIN; 02-05-2012 at 08:56. |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| set up ohlins??? | PACO | Τεχνικά θέματα διάφορα | 13 | 19-02-2012 20:54 |
| OHLINS | jbiltls | Ζήτηση | 8 | 22-04-2010 23:23 |
| OHLINS ΠΙΡΟΥΝΙ | gkol | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 2 | 27-03-2010 00:10 |
| OHLINS | jbiltls | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 8 | 14-03-2010 02:52 |
| WP ή OHLINS ;;; | epimelitisf | Τεχνικά θέματα διάφορα | 22 | 30-09-2009 03:07 |