![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
TKC80 CONTINENTAL τι γνωμη εχετε?
|
|
|
|||
|
|||
|
άψογο!!
ετοιμάζομαι να πάρω το 4ο πισινό και 2ο μπροστινό
|
|
|
|||
|
|||
|
Το καλυτερο λαστιχο εντος Ελληνικης πολης.
Στα βουνα απαραιτητο.Με χαμηλες πιεσεις γλυτωνεις πεσιματα και κολληματα οπως και την καταπονηση αξονα,μπροστινου συστηματος και γονατων.. Μεγαλος συμβιβασμος το οτι δεν πρεπει ΠΟΤΕ να υπερθερμανθουν γιατι το μπροστα θα στραβωσει τα τακουνια του και στο πισω θα εξαφανιστουν τα μεσαια.Που σημαινει μαξ 130 με ενα ατομο και ανοιξιατικες θερμοκρασιες και ακομα λιγοτερο για διπλος και καλοκαιρι. Ταξιδευουν ανετα και με 180 αλλα το πισω ειδικα θα αντεξει 2 βδομαδες ![]() 6 πισινα και 5 μπροστινα τα τελευταια 7 χρονια... |
|
|
|||
|
|||
|
2 πισινά και 1 μπροστινό.
Στην άσφαλτο βεντουζάρουν κάτω αρκεί να μην είναι βρεγμένη (όπως συμβαίνει με όλα τα τακούνια). Και όπως είπε κι ο Πασχάλης, δεν πρέπει να τα ζορίζεις. Το 2ο πισινό κοντεύω να το φάω στα 3.000 χλμ ενώ το 1ο κράτησε γύρω στα 9.000. Στο χώμα... ε, αρκεί να δεις πού τα πηγαίνουμε εγώ κι ο Markas... ![]() Πάντως το επόμενό μου ζευγάρι μάλλον θα είναι Heidenau με την ομαδική του Χάρη. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Γιάννη...το δικο μου...το μπροστινο-πισινο κράτησε 14.000km... ...το ιδιο και του ckalfas....και του element....σε μικτή χρήση...λες να βγήκε καλύτερη παρτίδα ![]() τωρα με το Heidenau...σαφως λιγότερο βουητό κ τρέμουλο...στη λάσπη...σουλατσάρει... προσωπικα θα το χω για χειμωνα...με τις βροχες ...και καλοκαιρι...δεν αντεχω το TKC θα μπει αβλεπει....α!!!στην πιτα θα ρθεις ε???θα το δεις απο κοντα....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() (ταξιδιωτικό σύντομα από τον Marka )Πέραν της πλάκας όμως ίσως όντως να ήταν σκάρτο το λάστιχο ή (το πιθανότερο) το έχω παραζεστάνει κάποιες φορές... Παραπλήσιες ημερομηνίες με το λάστιχο του Marka, την ίδια μέρα τα βάλαμε, πάνω κάτω τα ίδια χωμάτινα χιλιόμετρα κάναμε, το δικό του καινούριο το δικό μου έτσι: ![]() (το έβγαλα το καρφί, δεν το κυκλοφορώ έτσι )Είμαι ο τρίτος που δήλωσα συμμετοχή, 2 θέσεις κάτω από σένα!!
|
|
|
|||
|
|||
|
καλά............του Κολοκοτρώνη της χωμάτινες...κάνετε , τι να λέμε
![]() ![]() εχω ακουσει απο φορουμ γερμανιας παρομοια περιστατικα, σχετικα με το TKC...αλλα δεν παυει να ειναι λαστιχαρα..... αντε μετραμε μερες.... ...τραβαει κατι η ψυχη σας απο βορεια Ελλαδα...να σας το φερουμε
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Εσείς γουστάρετε κάτι; 2 βδομάδες και σήμερα για μας που έχουμε κι ένα πλοίο να πάρουμε. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Θελω το 800αρι σου για special test στους γυρω λοφους.. Ολη η βολτα μπροστα στα ματια σoυ!! Pleaseeeeeeeeee
|
|
|
|||
|
|||
|
Δεν υπαρχουν καλυτερα
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Προβλήματα με ελαστικά continental | pilot | Τεχνικά θέματα διάφορα | 22 | 22-08-2011 21:41 |
| Τα TKC 80 Continental μπαίνουν σε transalp 650 ? | merlinios | Τεχνικά θέματα διάφορα | 10 | 07-04-2011 13:28 |
| Δείκτης ταχύτητας σε continental | highwaystar | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 10 | 11-03-2010 15:59 |
| Λαστιχα Continental TKC80 | emix | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 18 | 01-09-2009 11:21 |
| Η πρώτη Bentley Continental GTC Speed ήρθε στην Ελλάδα. | Arkas | Αυτοκίνητο | 11 | 02-07-2009 17:27 |