![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σε όλη την παρέα και καλώς σας βρήκα και εγώ .... Επιτρέψτε μου να συστήθω με λένε Σπύρο ειμαι 44 ετών, μοτοσυκλετιστης απο τα 18 ( αυτή τη στιγμή έχω ένα vstrm 650 του 2004 ) και λάτρης του GS τα τελευταία χρόνια .
Αυτός είναι και ο λόγος της συμμετοχής μου στην παρέα σας. Στο σημείο αυτο θα πρέπει να ομολογήσω πως με βρίσκετε σε μια περίεργη περίοδο μια και βρίσκομαι σε κατάσταση αναρρωσης μετά απο χειρουργική επέμβαση αφαιρεσης 3 καρφιων απο το αριστερό μου ισχύο. ΤΑ καρφιά αυτά ήταν το αποτέλεσμα ενός τροχαίου που είχα με την μηχανή μου πριν 2 χρόνια και ενός καταγματος που με άφησε ακίνητο 5 μηνες. Τέλος πάντων τέλος καλό, όλα καλά που λέει και ο λαός μας. Μετά απο αυτή την περιπέτεια και επειδή πιστεύω πως οποιος πέφτει πρέπει να σηκώνεται ειμαι στη φάση που σκέπτομαι σοβαρά να αντικαταστήσω vstrm μου με ένα gs μεταχειρισμένο του 2006-2008 και για τον λόγο θέλω την βοήθεια σας, τι να προσέξω, που να επικεντρωθω, σχόλια ,παρατηρήσεις όλα ευπρόσδεκτα.... Ζητώντας συγνώμη για την πολυλογια μου, εύχομαι καλές βόλτες σε όλους..... |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Με τα λιγα που ξερω, να κοιταξεις απο τον 7ο του 2006 και μετα. (τοτε αλλαξαν τα φρενα σε abs2) |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση
|
|
|||
|
|||
![]() Καλώς ήρθες στην παρέα Σπύρο με το καλό να αποκτήσεις την δικιά σου GS και να την χαρείς με πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα. ![]() ![]() Καλή μετεγχειρητική ανάρρωση. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλως ηρθες Σπυρο και καλεσ βολτες
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς ήρθες με το καλό η αγορά και πάνω από ολα περαστικά σου
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλως ηρθες στην παρεα ,σιδερενιος ,με το καλο και η προπελα ...
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|