![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
εξατμηση αλουμινιο ματ
πωλειται για R1150 ειναι φορεμενη σε adv αλλα αν δεν κανω λαθος κανει και για r1150r, r1150gs, rockster και μπορει και σε αλλα .............. δεν εχει το παραμικρο σημαδι χτυπηματος................ ειναι λιγοτερο απο 3 κιλα ...........οταν η οεμ ειναι κοντα 6 εχει και db killer αφερουμενο.................... φωτο αυριο εδω..... ΤΙΜΗ 200 ΕΥΡΩ και τα μτφ οπου παει κτελ απο δω (κερκυρα) δικα μου |
|
|||
|
|||
![]() ![]() εξτρα φωτο με email |
|
|||
|
|||
![]()
και ανταλλαγη συζηταμε .....................ετσι για αλλαγη ρε αδερφε να μην βαριομαστε.......
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
up ,2,3,4...........
|
|
|||
|
|||
![]()
170 ΝΕΑ ΤΙΜΗ
|
|
|||
|
|||
![]()
αντε μετα απο ενα μηνα να κατεβουμε στα 150 τελικη.......
|
|
|||
|
|||
![]()
ακυρη η αγγελια ........βαρεθηκα το παζαρι να την δωσω σχεδον τζαμπα ......δεν μου την χαρησαν ........δεν την βρηκα στον δρομο.......
ισχυει μονο η αγγελια στην υπογραφη μου .........ωστε να ξεκιναει και το παζαρι που δεν ειναι κουραστικο......απο σωστη βαση |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Καλά δε,τα πρωτεία για μένα στο ΠΑΖΑΡΙ τα χει ένα μέλος,ονόματα μην λέμε που και σε άλλο φόρουμ νόμιζε ότι ήμουν κορόιδο η ότι είχα πράγματα προς χάρισμα ![]() Sent from my HTC One S using Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
![]()
Μολών Λαβέ!!!!
|
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πωλειται εξατμιση leovince | nanoshophellas | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 4 | 30-09-2011 12:42 |
1150 adventure leovince sbk carbon | batman | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 5 | 08-07-2010 16:09 |
Leovince SBK Carbon Auspuff Oval Endtopf BMW R 1150 GS | kostasvar | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 9 | 21-06-2010 12:25 |
R1150GS με LEOVINCE SBK CARBON | RedSpider | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 1 | 06-11-2009 02:21 |
ΕΞΑΤΜΙΣΗ LeoVince SBK σε R1150GS | RedSpider | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 6 | 15-05-2009 14:54 |