![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σε άπαντες καταρχάς!!!
Θέλω τα φώτα σας γιατί μου παρουσιάστηκε ένα τεχνικό θεματάκι -κουνάει ο πίσω τροχός και συνεχίζει παρόλο που έκανα ακτινολόγηση- και μου είπαν ότι πρέπει να αλλάξω το μουαγιέ. Έχει τύχει σε κανέναν άλλο??? Και βασικά τι κάνω το αλλάζω ή το κρατάω όπως είναι κατά την γνώμη σας?? |
|
|||
|
|||
![]()
Με αυτά δεν παίζεις!!!
Το αλλάζεις! |
|
|||
|
|||
![]()
ποσα χιλιομετρα εχεις για να αλλαξεις το μουαγιε ? μια δευτερη γνωμη πηρες ? τα ρουλεμαν στο πισω ψαλιδι τα ελενξε κανεις RealOEM.com BMW K255 R 1200 GS Adve. 06 (0382,0397) REAR WHEEL FORK
ειναι το Νο 3 ,γιατι αν εχουν θεμα αυτα κουναει πισω και ο τροχος .. |
|
|||
|
|||
![]()
Για να κουναει το μουαγιε 99% ειναι τα 2 ρουλεμαν!
![]() Τα ρουλεμαν ειναι το Νο 11 & 7 http://www.realoem.com/bmw/showparts...65&hg=33&fg=10 Last edited by 1200GS; 18-06-2012 at 02:15. |
|
|||
|
|||
![]()
το μουαγιε κανει ραγισματα (τυπικο ανορθοδοξο προβλημα στα μοντελα 04-06) αν κουναει προφανως ειναι κατι αλλο ..........check οτι δεν εχει ραγισματα ,απαιτει εξαρμωση του πισω τροχου και ελεγχο στις βιδες που δενει ο τροχος ή ο δισκος μετα μαλλον ρουλεμαν
|
|
|||
|
|||
![]()
Παίδες ευχαριστώ για τα φώτα σαΣ, θα πάω σήμερα για 2η γνώμη... Η μπέμπα είναι μοντέλο του 08 παρεμπιπτόντως...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Λοιπόν παίδες πήγα μου ξαναμετρήσανε την ζάντα, μου είπαν ότι είναι μέσα στις ανοχές που δίνει η BMW, άρα δεν είναι σίγουρα η ζάντα. Το αστέρι δεν έχει κανένα ράγισμα (johntsip), το τσέκαραν. Και άποψη τους να μην μπλέξω με εκεί πέρα πίσω, από την στιγμή που δεν μου κουνάει σε βαθμό προβλήματος, γιατί δεν πρόκειται να βγάλω άκρη... Ούτως ή άλλως πλησιάζει σε 500 χλμ και το service των 60,000 όποτε θα μπει μέσα και θα δούμε κ τα ρουλεμάν... Ευχαριστώ για τα φώτα σας και αν έχετε καμιά άλλη ιδέα για λύση ευπρόσδεκτη!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αν σπασει το χρηματικο κοστος κι ενδεχομενως και το σωματικο να ειναι πολυ μεγαλυτερο απο το να το πας ΣΗΜΕΡΑ για ελεγχο κι αλλαγη των αν χρειαζεται. Αποψη μου.....μην περιμενεις 500κμ! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() αν κουναει τωρα, καμμια 60αρια χλμ εχεις ακομα και μενεις στο δρομο... ![]() |
![]() |
|
|