![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
συζητάει με τον συμπλέκτη μου, για τους κανόνες του καλλιτεχνικού πατινάζ. Ευτυχώς δεν φτάσανε σε επίπεδο τριπλού άξελ, αλλά για εμένα που οδηγάω ήταν ήδη πολύ.
Στον αυτοκινητόδρομο με 130χλμ, ανοίγω το γκάζι για να προσπεράσω. Ζορίζεται ζορίζεται, αλλά για ν' ανεβάσει, διστάζει. Πλησιάζοντας στο γραφείο και αφού είμαστε πλέον σε mode πόλης, δεν μου κουμπώνει μία τρίτη και αναγκάζομαι να την ξαναβάλω. Μπα! Δεν μπορεί. Μάλλον, απλά οδηγάω σαν άσχετος. Για να προσέξω λίγο. Το απόγευμα στην επιστροφή, είχε επανάληψη του αγώνα πατινάζ για όσους δεν το είδαν το πρωί. Μία ταχύτητα δεν κούμπωσε και σε mode αυτοκινητόδρομου ανέβαζε με μουγκρητά αλλά με χίλια ζόρια. Φταίει το ότι πλησιάζουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες ή τα 88.000χλμ και τα 12 χρόνια ζωής της? Και .... αν είναι το 2, που κυμαίνεται περίπου η λυπητερή?
|
|
|
|||
|
|||
|
disco !!
κε σου λεγα εγω καλα κε τα ρεμπετικα αλλα εσει εκη ! |
|
|
|||
|
|||
|
Μωρέ εσύ το γύρισες στην μουσική, αλλά τώρα που θα πρέπει να κατέβω στον Παναή, να δω τι τραγούδια θα μου τραγουδήσει.
Δεν μου λές όμως τι είσοδο υπολογίζεις να έχει το μαγαζί! (πόσο περίπου πάει η ζημιά) |
|
|
|||
|
|||
|
Μου φαινεται οτι ο GsManiac ειναι ενας και μοναδικος κατοχος GS με μαμα συμπλεκτη εδω και 110,000κμ...εκτος κι αν.......
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ξεκηνας απο 350 +++ κε αναλογα τη αλλο θαα κανη αφου θα μηλλοσης αλαξε κε το τενσιο της καδενας του ταιμ κανε κε σερβης αν θελης κε ελαστηκα κοντα στα 800 θα βγαλης κε τον φωσου οι μπηρες απο μενα ο δυσκος κομλε κοντα στα 300 + εργατηκα υποψη το 1150 ειναι κε δεκαετιας ομως τα οληνς τα εχεις |
|
|
|||
|
|||
|
συγα Γιωργο ..... αλιος τα δεδωμενα στην Κυπρο αφου η μεγαλητερη αποσταση που μπωρης να ταξιδευσης εινα 200 χιλ ενω στην Ελλαδα να πας για καφε η μπανακη στα καμενα βουρλα απο Αθηνα νατα 200+200 = 400
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
121000..............το μονο που εχει αρχισει να ακουγεται ειναι το press direct ![]() το προηγουμενο σ/κ...στην πινδο,τριβαλιτσο-δικαβαλο και δεν πηρε χαμπαρι......140-200, σε χρονο dt ![]() ![]() ![]() p.s....sorry για το σπαμ
![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Σέρβις θα του το πήγαινα σε 2.500χλμ, άρα μέσα είμαστε. Τις ohlins τις έχω, αλλά ταχύτητες δεν μου αλλάζουν! Είτε 10ετίας είτε 20αετίας, εγώ δεν τ' αλλάζω! ![]() Τις μπύρες δεν τις γλυτώνεις. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τέτοια spam να βλέπω, να χαίρομαι! Πάντα τέτοια! ![]() Ελπίζω και στα δικά μου, να λέμε την αλήθεια, μετά την αλλαγή του disco |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μήπως έχεις αλλάξει πειράκια και δεν μας το λες? |
![]() |
|
|