![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Σήμερα φούλαρα για πρώτη φορά το yamaha 125 που πήρα.
Για να μην σας κουράσω, για 340 χλμ έκαψε κάτι λιγότερο από 8 λίτρα, περίπου 2,4 λίτρα/100χλμ. Κι είναι και μηχανή. Φυσικά δε μπορούμε να μιλήσουμε για επιδόσεις και μάλιστα με μένα αναβάτη που ξεπερνώ τα 90 κιλά, αλλά είναι απόλυτα αξιοπρεπείς για την αστική μετακίνηση. Το παιδί που μου το πούλησε μου είπε ότι στις 7.000 στροφές δουλεύει οικονομικά και μπορώ ήδη να το επιβεβαιώσω. Ισως όταν συνηθήσω στην ιδέα ότι δεν έχω παρά ένα 125 να το πάω και πιό οικονομικά. Προς το παρόν ώρες ώρες επιχειρώ να του πιω το αίμα, αλλά τηγανίτα τίποτε! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν έφυγες ακόμα εσύ??
![]() ![]() Λοιπόν, σαν καινούργιος παπόβιος (δεν είχα ποτέ παλι παπί, μάλλον είχα για 1 ημέρα και το πούλησα αμέσως) να πω ότι έχει οικονομία. 2,5 λιτρα τα 100κλμ μου φαίνεται λίγο. Όχι ότι θέλει 5 λ τα 100κλμ αλλά 3 με 3,5 στα 100 αν το πατάς και λίγο τα θέλει.. Θέλω να σταθώ αλλού όμως ΠΡΟΣΕΧΕ Δεν θα καταλάβεις πως θα σε πουλήσει και θα σε ρίξει, 'ολους μας όχι μόνο εσένα, το παπάκι. Όταν θα χρειαστεί να φρενάρει, κρατήσει, τεσπα ``σώσει`` στην άσχημη, αμέσως θα νιώσεις το αδύναμο σύνολο. |
|
|||
|
|||
![]()
Ρε Κώστα δεν είναι παπί, το YBR είναι, κανονική μηχανή, στο πιό μικρό, με κανονικό πλαίσιο κι υπερεπαρκή φρένα για την ανύπαρκτη δύναμή του.
Με 7000 στροφές και 5η έχει περίπου 80 χλμ/ώρα, από κει και πάνω θέλει περίπου έναν αιώνα για να πιάσει τα 100. Αλλά όπως έγραψα για αστική χρήση μιά χαρά είναι. |
|
|||
|
|||
![]()
ΣΑΣ ΕΧΩ ΟΛΟΥΣ!!!! 2,2/100 SUZUKI SHOGUN ΚΑΙ 2,3 ΜΕ TO SUPRA
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δε μου λες!;
Τα οδηγείς ή τα τραβάς από το χαλινάρι; ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
+1200
Την πάτησα κάπως έτσι όπως λες με Nexus 500 με φρενάρες και δεν πάει παρπάνω!!Εγώ τα πάτησα εκείνα γκίκ!!! |
|
|||
|
|||
![]()
ααα φιλε εχω εντρυφισει στα μυστικα της οικονομικης οδηγησης και σε τρικς που μπορουν να σου γλιτωσουν βενζινη (ξαπλωμα ψαρακι στολη δυτη και αλλα που δεν αποκαλυπτω χα χα)και αφου δεν ειχα τποτα αλλο για να κοντραρω με το παπι το ριξα στην οικονομια και εδω να αποκαλυψω οτι και ο loukas και o allen πινουν ΤΣΑΙ KAI AYTO EINAI ΔΕΣΜΕΥΣΗ XA XA XA XA XA
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Who is who?
Τσαγάκι ε;! Να το δοκιμάσω! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Χμ! να αρχίσω να παίρνω λεωφορείο; Με αγχώνετε! Εχω εμπειρία μόνο από μηχανές με ABS, κανά παπί έχω οδηγήσει μόνο παλιότερα... Αλλά πέρα από αυτό, το πήρα για οικονομική μετακίνηση όπως είπα κι ακόμη και να ήθελα, απλά δεν πάει, οπότε πάω ακόμη πιό προσεχτικά. Φυσικά η στραβή παραμονεύει πάντα και θα προτιμούσα να είχα κάτι καλύτερο και πιό ασφαλές, αλλά δε μπορούμε να τα έχουμε όλα! Αλλά να βάζω 13-14 ευρώ βενζίνη κάθε 3 εβδομάδες δε με χαλάει καθόλου! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
προσαρμοσε την οδηγηση σου σε αυτο που οδηγας καθε στιγμη και ολα θα πανε πολυ καλα ....και οικονομικα βεβαιως βεβαιως
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|