![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Έτρεχαν και ο Κωστάκης και ο Γιωργάκης...
Χέσε μας ρε μάστωρα Χατζηδάκη... ...πρέπει να τρέξουμε εμείς για να γεμίσετε τις τσέπες σας εσείς. ![]() ![]() ![]() (Αυτό το παιδί δεν μαθαίνει από το ξύλο που έφαγε...) |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Με τόσο τρέξιμο τόσα χρόνια θα είχα 15 χρυσά και 45 αργυρά μετάλλια......
Καλά, για μαράκες ψάχνουν ;;; |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Λόγω του ότι έχω φέρει από Κούβα ένα ζευγάρι μαράκες, τις οποίες όταν τις παίζω φοβούνται τα γατιά μου και τις στραβοκοιτάζουν (πραγματικά, όχι πλάκα), θα μπορούσα να τις χαρίσω στη φίλη σου. Αν μου έδινες και το τηλέφωνό της αγαπητέ μου φίλε... Αφού είσαι super, μυθικός και τεράστιος... Θα μου το δώσεις, δεν θα μου το δώσεις?? διαπλανητικέ οδηγέ GS!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
.
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Λες να τον καταφέρω και να μου το δώσει Νίκο μου? Το πιστεύεις πραγματικά?? Μετά θέλω να δώ την Σοφιάνα. Τα γατιά να στραβοκοιτάνε τις μαράκες και η Σοφιάνα να στραβοκοιτάζει τους μα(λ)άκες... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μου θυμίζεις το ανέκδοτο με την κροκοδειλίνα που ρώτησε μέσα στο ποτάμι τον ιπποπόταμο, αν ήθελε να του πάρει μια πιπούλα... ![]() Τηλέφωνο δεν δίνω. Άλλωστε... Βρήκε τις δικές της. Και τις ακούω τώρα που τις έβαλε... κάνοντας δουλειές στο σπίτι. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Καλααααααά...... |
|
|||
|
|||
![]() θ' αρχίσουν οι μαράκες ρυθμό να δίνουνε, τ' άστρα θα τρεμοσβήνουνε κι όλα χορός να γίνουνε θα λες. Από τα πολύ ωραία μάμπο... Άμα κάνεις λίγη ησυχία θα ακούσεις και τις μαράκες. ![]() Εγώ προς το παρόν... τις βλέπω. |
![]() |
|
|