![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Θα ήθελα να ρωτήσω το τεχνικό τμήμα του Φορουμ μας ποιες είναι οι ενδείξεις μιας τρόμπας βενζίνης σε φθίνουσα πορεία ;
Και αν υπάρχει φθίνουσα πορεία ; Και ακόμα πως μπορείς να ελεξεις μια τρόμπα βενζίνης; Ευχαριστώ προκαταβολικά |
|
|
|||
|
|||
|
Φοινικα σε μενα πηγε μια και εξω..το βραδυ την εσβησα κανονικα και την
αλλη μερα την πηρα παραμασχαλα ουτε τσακ ουτε τσικ δεν εκανε πιο μπροστα.. σε ενα φιλο με 1150 τσιριζε κανα δυο εβδομαδες και την προλαβε πριν απο αυτην..
|
|
|
|||
|
|||
|
Έμενα Φοίνικα μου κάτι νερά πέρυσι τον Φεβρουάριο, στα πολλά κρύα. Μετά έστρωσε με τον καιρό και δε ξανάκανε κάτι. θα περιμένω και πάλι τα κρύα να δω τι θα γίνει...
Εσένα τι σου κάνει ακριβώς? |
|
|
|||
|
|||
|
Σε μένα ρε παιδιά στο 1150 σφύριζε όταν η μηχανή δούλευε πολλή ώρα στη κίνηση αλλά δεν με άφησε ποτέ, αυτή τη δουλειά μου την έκανε κοντά 2 χρόνια
Υ.Γ Σκυλιά οι άτιμες !!! Last edited by dimag7; 16-10-2012 at 22:55. |
|
|
|||
|
|||
|
Και εμενα το ιδιο στο 1100... Σφυριζε αλλα ποτε δεν με αφησε για 2 χρονια.
Την αλλαξα προσφατα αλλα οχι με γνησια!! Απο ανταλλαχτηκα αυτοκινητων πηρα BOSCH με ιδια χαρακτηριστικα και παπαλα... Δεν το εχω μονταρει ακομα το μηχανακι. Μαλλον το σαββατο θα ειναι ετοιμο! |
|
|
|||
|
|||
|
Siemens δεν φορανε τα 1200αρια σας??
|
|
|
|||
|
|||
|
συνηθως αρχιζουν να σφυριζουν αλλα υπαρχει και το μια και εξω!!οταν τυχει παρε μοτερ απο ανταλλακτικα αυτοκινητων!!
|
|
|
|||
|
|||
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ρωτα το μηχανικο! |
|
|
|||
|
|||
|
κι εμένα συγκάτοικε, δούλευε περίπου 1,5 μήνα "βουίζοντας" ώσπου την άλλαξα
μόλις βρέθηκε το "μπαμπάκι" ![]() Γιατί ρωτάς, έχεις ένδείξεις, ότι κάτι δεν πάει καλά ? Αφού σου είπα, μην δίνεις σημασία στους θορύβους ![]() ![]() |
![]() |
|
|