![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτόν τον βιετκόγκ, τον έσφαζα χαλαρά στο γόνατο... Είμαι ρατσιστής??
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και γω παίδες ομως γιατι τα βάζουμε με τον αγγελιοφόρο!!!!!! η λεει ψέμματα?? η δεν πρεπει να τα λέει επειδη ειναι αλήθεια???? η γιατί ειναι ####### και αντιπαθητικός?????
Προβληματίζομαι πάντως αν πρεπει να θυμώνω για αυτόν????? εμεις τα γαμήσαμε, εμεις γυρέψαμε χρημα, ................ και αυτοί θέτουν ορους και λένε οτι θέλουν, δυστυχώς............ διαβαστε ολη την ιστορία του Γερμανικού λαου, δεν χαρίζουν!!!!!! Τι να πώ!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ πάλι επειδή έχει και λίγο ζέστη θέλω να τον ευχαριστήσω τον κύριο διότι με την δήλωση του αυτήν μας τα έκανε αέρα
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Ύφος, που μπορεί και έχει τώρα. Πού θα ήταν επί δευτέρου Παγκοσμίου με αυτά τα σχιστά ματάκια? Ποιός κάνει το καλύτερο σαπούνι? Είναι σαν το ανέκδοτο με τον λύκο και το πρόβατο: Και γιατί δεν φοράς καπέλο? Απόσπασμα:
Επίσης έχω να σας πω και άλλο καλό. Κατέβηκε, ποιός λέτε στα Ελληνικά νησιά για διακοπές? Ο διευθυντής της πατσαβούρας της Bild... Όταν τον ανακάλυψαν τα δικά μας φιντάνια και άρχισαν να τον ρωτάνε λίγο άγρια για την Ελλάδα και γιατί γράφει αυτά που γράφει στην κωλoφυλλάδα του, άρχισε να κάνει γαργάρες και να λέει πόσο όμορφη χώρα είναι πιά αυτή η Ελλάδα και πόσο θαυμάζει τους Έλληνες σαν λαό και σαν σοφία. ![]() |
![]() |
|
|