![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Είπαμε απο τότε που που την πήρα, έχω πάθει εναν έρωτα. Και νησί γαρ, υγρασίες και σκουριές και λοιπά ....είπα να την προικίσω με μια...γκαρσονιέρα την κοπέλλα μου .
![]() Να ξέρουμε και ποιος μένει μέσα ! Αγορά απο PRAKTIKER σε τεμάχια , έγινε υπερενισχυμενη κατασκευή, με πάτωμα στεγανοποίηση στέγης με κόντρα πλακέ θαλάσσης και απο πάνω ειδικά πλακίδια , καθώς και σιλικόνη σε όλους τους αρμους . Γωνίες στήριξης στο τσιμέντο λόγω ισχυρότατων ανέμων , και μεταλλικές γωνιές και δεσίματα παντού στο εσωτερικό. Ραφάκια ιδιοκατασκευή . Μού φαγε καμμια βδομάδα φούλ , αλλά τωρα κοιμάμαι πιο ήσυχος που την έχω...σπιτωμένη ![]() ![]() ![]() ![]() Είσοδος ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ξεκούραση ![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by Major_Goose; 02-10-2009 at 19:28. |
|
|||
|
|||
![]()
τη σπίτωσες κανονικά τη μπέμπα!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ε ήταν εντελώς κρίμα..το χα παραγγείλει πρίν καν παραλάβω την μηχανή ....
|
|
|||
|
|||
![]()
εγραψες!!!!!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :sm5::sm5: το κρεβάτι σου που είναι ??? |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία κατασκευή κ μερακλήδικη ....
![]() Το χρωματάκι εμποτισμού .... ταιριαστό !
|
|||
|
|||
![]()
:sm4::sm4::sm4:
|
|
|||
|
|||
![]()
Να στε καλά ρε παλλικάρια .
Το κρεββατάκι ειναι αναδιπλούμενο και καλυμμένο, ώστε αμα έχουμε καμμια διαφωνία με την επίσημη κυρά, να έχουμε νόμιμη μετανάστευση ! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλά μιλάμε είσαι άπαιχτος...:sm4::sm5::sm4::sm5:
|
|
|||
|
|||
![]()
Απιστευτος...:sm5:
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Η αυτοκτονία των μύθων της ποπ και της ροκ μουσικής | Alext | Πολιτισμός | 1 | 30-09-2009 08:03 |
Οι προβλέψεις της IBM για τις τεχνολογίες της επόμενης πενταετίας | Arkas | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 3 | 31-08-2009 17:05 |
Τα δίδυμα παιδιά της κόρης της γέννησε στο Αρεταίειο μία 50χρονη | wolferin | Διάφορα | 3 | 25-06-2009 13:20 |
Ανάβει το απόγευμα της Τρίτης το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Αθήνας | Arkas | Επικαιρότητα | 2 | 15-12-2008 22:12 |