![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
παιδία την βοηθειά σας.... σήμερα μου έπεσε η χοντρούλα από δική μου λαλακια και έκανε μικρό βαθουλωμα σαν γραμμή είναι στη δεξιά πλευρα.... φαίνεται πολύ... δεν έχει χτυπήσει νεύρο..... ξέρεις κανένας τι να κάνω η που να την πάω;;;;;
|
|
|
|||
|
|||
|
προσπαθώ να ανάβαση τη φωτό αλλα δεν μπορώ αν γίνεται να μου γράψει κάποιος το mail να την στείλω να την ανεβάσουμε......για να δούμε και την ζημιά ακριβώς......
|
|
|
|||
|
|||
|
εχεις πμ
|
|
|
|||
|
|||
|
Ελπίζω να βοήθησα!
|
|
|
|||
|
|||
|
Πάντως 'εχω την εντύπωση αν της κάνεις ένα καλό τρίοψιμο με αλοιφη θα ερθει στα ίσια της!!!(ασε που θα γουσταρεις και εσύ το Χαιδολόγημα
)
|
|
|
|||
|
|||
|
ευχαριστώ πολυ για το ανέβασμα των φωτο.....
|
|
|
|||
|
|||
|
απο κει και πέρα ...έχει κάνει βαθουλωμα και η κρέμα δεν θα κάνει τιποτα..και απο χαιδολογιμα στη μπεμπα ΑΛΛΟ τιποτα...... σε λίγο θα καταλήξουμε να μας φωνάζουν ανωμαλους....../
|
|
|
|||
|
|||
|
Σφυρηλατιμα απο μεσα να ερθει στα ισια του κ μετα ενα ματαρισμα στην τροχοβουρτσα.
ουτε που θα το θυμασαι οτι ειχε σημαδι. |
|
|
|||
|
|||
|
καλό ακουγεται αλλά σε ποιον να το πάω? με το τριψιμο δεν θα αδυνατίσει το αλουμίνιο?θα αφησει σημάδι το τρίψιμο?
|
|
|
|||
|
|||
|
Πολυ ευχαρίστως να στο φτιάξω αφου γυρίσω απο διακοπές. Προς το παρόν δε ξέρω που αλλου να σε κατευθυνω.
|
![]() |
|
|