![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Δεν ξέρω αν έχει ξαναφερθεί το θέμα , αλλα σε ενα ψάξιμο που έκανα δεν βρήκα κατι. Πάμε λοιπόν....
Χθες κατά το σούρουπο καθώς γυρναγα σπίτι και 20 μέτρα πριν φτάσω αντιλαμβάνομαι ότι στον δρόμο υπάρχουν νερά. Δεν αντιλαμβάνομαι βέβαια ότι μαζί με τα νερά υπάρχουν και σαπουνάδες , μέχρι την στιγμή που ‘’χάνω’’ την μηχανή και παίζω ανάμεσα σε πτώση και σύγκρουση με κολώνα της ΔΕΗ. Τελικά μετά από μερικές πιρουέτες ( το γεγονός ότι είχα μειώσει ταχύτητα προσεγγίζοντας το σπίτι με έσωσε) κατάφερα να κρατηθώ όρθιος. Αφού ξεπέρασα την τρομάρα μου ανακαλύπτω ότι το κλασικό γίδι-γείτονας έχει βάλει πλυντήριο και επειδή έτσι τον βολεύει έχει πετάξει τα νερά στον δρόμο παρακαλώ , φροντίζοντας παράλληλα να τα σπρώξει με την σκούπα του από το σπίτι του προς το δικό μου. Σε ακόμα ένα καβγά ( γιατί αυτό το πράγμα που έκανε το κάνει πολύ καιρό τώρα ) που προέταξε απάντηση ανάλογη του επιπέδου του……….<< να πάω να γ@..ηθω>>. Στο ζουμί τωρα…..Τι γίνεται σε αυτές τι περιπτώσεις? Μπορώ να αποταθώ στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής; Αν ναι ...θέλω να πάω κάπως διαβασμένος γιατί όλοι οι αστυνομικοί δυστυχώς είναι άσχετοι με πολλά θέματα και όταν τους αναφέρεις το οτιδήποτε σε κοιτάνε σαν χάνοι . Μπορεί να επέμβει η αστυνομία? Μπορώ να του κάνω μήνυση αν το ξανακάνει ή αυτό γίνεται αυτεπάγγελτα. Όποιος μπορεί ή ξέρει …… ευχαριστώ εκ των προτέρων |
|
|
|||
|
|||
|
γιατί δεν βάζεις τον σκύλο σου να χέσει στην αυλή του ?
νομίζω είναι ότι καλύτερο και μπορείς να το καθιερώσεις κι όλας! ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Πως πέταξε τα νερά του πλυντηρίου στο δρόμο;!
![]() ![]() ![]() παλιότερα απαγορευόταν να πλένουμε πχ τα οχήματά μας με λάστιχο, λόγω λειψυδρίας. Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμη κι αν αυτό που ανέφερες αντιμετωπίζεται με τον ίδιο τρόπο... |
|
|
|||
|
|||
|
Δεν νομιζω οτι θα τον πληξει ιδιαιτερα φιλε μου. Εχει ηδη 3 σκυλια στην αυλη του οποτε οπως καταλαβαινεις .....''μουντζουρώθηκε η γύφτισα''
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Βγάζει την αποχέτευση του πλυντηρίου στην αυλή, και μετά με την σκούπα τα οδηγεί στον δρόμο |
|
|
|||
|
|||
|
βαλτου γρασο εξω απ την πορτα.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
λογικα ο συγκεκριμενος δεν πρεπει να εχει αποχετευση και για να μην γεμιζει ο βοθρος του, εχει βρει το κολπο αυτο...αλλιως ειναι απλα ηλιθιος...!!!
για κανε μια κουβεντα με το τοπικο σου αστυνομικο τμημα...μιας οπως και να εχει η συγκεκριμενη πραξη ειναι παρανομη...!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Αδερφέ έχεις μπλέξει με κάφρο....
με μιά γρήγορη έρευνα που έκανα, μάλλον απαγορεύεται η αποχέτευση του πλυντηρίου να καταλήσει σε αγωγό ομβρίων, όπως είναι οι σωλήνες των μπαλκονιών πχ. Δυστυχώς το κάνουν πολλοί. Κι ο γείτονας μου το κάνει, πλένοντας αυτοκίνητο και μηχανή, αλλά εδώ που μένω ο δρόμος έχει μεγάλη κλίση και την πίκρα την τρώνε προφανώς άλλοι πιό χαμηλά. Τώρα που το έγραψες θα το κοιτάξω και θα κάνω μιά κουβέντα με το γείτονα που όμως είναι εντάξει παληκάρι κι ελπίζω να το καταλάβει και να το κόψει. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|