GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 27-07-2012, 13:09
dmnds Ο/Η dmnds βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2011
Περιοχή: athina
Μoto: f650gs
Προεπιλογή Σαπουνάδες στον δρόμο και παραλίγο πτώση

Δεν ξέρω αν έχει ξαναφερθεί το θέμα , αλλα σε ενα ψάξιμο που έκανα δεν βρήκα κατι. Πάμε λοιπόν....

Χθες κατά το σούρουπο καθώς γυρναγα σπίτι και 20 μέτρα πριν φτάσω αντιλαμβάνομαι ότι στον δρόμο υπάρχουν νερά. Δεν αντιλαμβάνομαι βέβαια ότι μαζί με τα νερά υπάρχουν και σαπουνάδες , μέχρι την στιγμή που ‘’χάνω’’ την μηχανή και παίζω ανάμεσα σε πτώση και σύγκρουση με κολώνα της ΔΕΗ. Τελικά μετά από μερικές πιρουέτες ( το γεγονός ότι είχα μειώσει ταχύτητα προσεγγίζοντας το σπίτι με έσωσε) κατάφερα να κρατηθώ όρθιος. Αφού ξεπέρασα την τρομάρα μου ανακαλύπτω ότι το κλασικό γίδι-γείτονας έχει βάλει πλυντήριο και επειδή έτσι τον βολεύει έχει πετάξει τα νερά στον δρόμο παρακαλώ , φροντίζοντας παράλληλα να τα σπρώξει με την σκούπα του από το σπίτι του προς το δικό μου. Σε ακόμα ένα καβγά ( γιατί αυτό το πράγμα που έκανε το κάνει πολύ καιρό τώρα ) που προέταξε απάντηση ανάλογη του επιπέδου του……….<< να πάω να γ@..ηθω>>.

Στο ζουμί τωρα…..Τι γίνεται σε αυτές τι περιπτώσεις? Μπορώ να αποταθώ στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής; Αν ναι ...θέλω να πάω κάπως διαβασμένος γιατί όλοι οι αστυνομικοί δυστυχώς είναι άσχετοι με πολλά θέματα και όταν τους αναφέρεις το οτιδήποτε σε κοιτάνε σαν χάνοι .
Μπορεί να επέμβει η αστυνομία? Μπορώ να του κάνω μήνυση αν το ξανακάνει ή αυτό γίνεται αυτεπάγγελτα.
Όποιος μπορεί ή ξέρει …… ευχαριστώ εκ των προτέρων
Reply With Quote
Παλιό 27-07-2012, 14:20
bogart Ο/Η bogart βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Άλιμος
Μoto: F800 GS
Προεπιλογή Απάντηση: Σαπουνάδες στον δρόμο και παραλίγο πτώση

γιατί δεν βάζεις τον σκύλο σου να χέσει στην αυλή του ?
νομίζω είναι ότι καλύτερο και μπορείς να το καθιερώσεις κι όλας!

Reply With Quote
Παλιό 27-07-2012, 14:30
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Πως πέταξε τα νερά του πλυντηρίου στο δρόμο;!

παλιότερα απαγορευόταν να πλένουμε πχ τα οχήματά μας με λάστιχο, λόγω λειψυδρίας. Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμη κι αν αυτό που ανέφερες αντιμετωπίζεται με τον ίδιο τρόπο...
Reply With Quote
Παλιό 27-07-2012, 14:31
Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από bogart Εμφάνιση μηνυμάτων
γιατί δεν βάζεις τον σκύλο σου να χέσει στην αυλή του ?
νομίζω είναι ότι καλύτερο και μπορείς να το καθιερώσεις κι όλας!

Δεν νομιζω οτι θα τον πληξει ιδιαιτερα φιλε μου. Εχει ηδη 3 σκυλια στην αυλη του οποτε οπως καταλαβαινεις .....''μουντζουρώθηκε η γύφτισα''
Reply With Quote
Παλιό 27-07-2012, 14:33
Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Πως πέταξε τα νερά του πλυντηρίου στο δρόμο;!

παλιότερα απαγορευόταν να πλένουμε πχ τα οχήματά μας με λάστιχο, λόγω λειψυδρίας. Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμη κι αν αυτό που ανέφερες αντιμετωπίζεται με τον ίδιο τρόπο...

Βγάζει την αποχέτευση του πλυντηρίου στην αυλή, και μετά με την σκούπα τα οδηγεί στον δρόμο
Reply With Quote
Παλιό 27-07-2012, 14:39
King C. Ο/Η King C. βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2012
Περιοχή: Αθήνα

βαλτου γρασο εξω απ την πορτα.
Reply With Quote
Παλιό 27-07-2012, 14:40
vasorfa Ο/Η vasorfa βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: Π.Φάληρο
Μoto: R 1200 GS Adventure

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από dmnds Εμφάνιση μηνυμάτων
Βγάζει την αποχέτευση του πλυντηρίου στην αυλή, και μετά με την σκούπα τα οδηγεί στον δρόμο
Απο οσο θυμαμαι ειναι παρανομο να ριχνεις τα ΛΥΜΜΑΤΑ εκτος δικτυου αποχετευσης..
Reply With Quote
Παλιό 27-07-2012, 14:49
asotosios Ο/Η asotosios βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Μεταμόρφωση
Μoto: MOTO GUZZI BREVA 1100 ABS 2007

λογικα ο συγκεκριμενος δεν πρεπει να εχει αποχετευση και για να μην γεμιζει ο βοθρος του, εχει βρει το κολπο αυτο...αλλιως ειναι απλα ηλιθιος...!!!

για κανε μια κουβεντα με το τοπικο σου αστυνομικο τμημα...μιας οπως και να εχει η συγκεκριμενη πραξη ειναι παρανομη...!!!
Reply With Quote
Παλιό 27-07-2012, 14:54
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Αδερφέ έχεις μπλέξει με κάφρο....

με μιά γρήγορη έρευνα που έκανα, μάλλον απαγορεύεται η αποχέτευση του πλυντηρίου να καταλήσει σε αγωγό ομβρίων, όπως είναι οι σωλήνες των μπαλκονιών πχ. Δυστυχώς το κάνουν πολλοί. Κι ο γείτονας μου το κάνει, πλένοντας αυτοκίνητο και μηχανή, αλλά εδώ που μένω ο δρόμος έχει μεγάλη κλίση και την πίκρα την τρώνε προφανώς άλλοι πιό χαμηλά. Τώρα που το έγραψες θα το κοιτάξω και θα κάνω μιά κουβέντα με το γείτονα που όμως είναι εντάξει παληκάρι κι ελπίζω να το καταλάβει και να το κόψει.
Reply With Quote
Παλιό 27-07-2012, 14:55
dionysisgs Ο/Η dionysisgs βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Κρυονέρι Αττικής
Μoto: R1200RT Sportster 983XL

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από asotosios Εμφάνιση μηνυμάτων
λογικα ο συγκεκριμενος δεν πρεπει να εχει αποχετευση και για να μην γεμιζει ο βοθρος του, εχει βρει το κολπο αυτο...αλλιως ειναι απλα ηλιθιος...!!!

για κανε μια κουβεντα με το τοπικο σου αστυνομικο τμημα...μιας οπως και να εχει η συγκεκριμενη πραξη ειναι παρανομη...!!!
Το ιδιο συμβαινει κατα καιρους στο κρυονερι....αστυνομια επι τοπου, τηλ. δημαρχια κτλπ...τηλ επισης στην υπηρεσια υγειονομικού μαζι με την παρουσια της αστυνομιας, δικηγορου...και του το κλεισες το σπιτι!!!!!!! δυστηχως ολά αυτα μαζι....αλλα εφοσον ειναι επιπεδου κλασικου λαλακα ελληνα δεν εχεις επιλογή.-..και μην ξεχνας....οτι, ο λαλακας ειναι παντα ανικητος....
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης