![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα σε ολους.
Ειμαι ο Κωστας απο Χαιδαρι. Μεχρι την περασμενη εβδομαδα ημουν κατοχος TDM 900. Υστερα απο επισκεψη μου σε αντιπροσωπεια της BMW πριν 7 μερες,αποφασισα να το δωσω οταν ανεβηκα σε ενα GS 1200 Adventure. To TDM εφυγε την Παρασκευη και ειμαι ηδη δειλα στην αναζητηση Adventure...Τωρα,1200 θα ειναι?1150 θα ειναι? Δεν εχω αποφασισει ακομα,θα μαθω οτι μπορω απο το forum και θα αποφασισω με τη βοηθεια σας ελπιζω... |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε Κώστα,
καλωσήρθες στην παρέα μας ... ![]() Καλή διαμονή κοντά μας και με το καλό να βρείς την χοντρούλα που θα σε συναρπάσει και να κάνεις μαζί της, πολλά πολλά απολαυστικά χιλιόμετρα .... ![]() Υ.Γ. Σε περιμένουμε σε κάποια προσεχή μας συνάντηση, να γνωριστούμε κ από κοντά ... ![]() .
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς ήρθες Κώστα
Με το καλο να βρεις τη γερμανίδα σου ! |
|
|||
|
|||
![]()
Καλως ηρθες στην παρεα.
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλοσόρισες και καλά χλμ εντός και εκτός forum. Τώρα τί να διαλέξεις, 1150 ή 1200...πάρε απλά αυτή που σου κάνει μέσα σου ένα κλικ παραπάνω από την άλλη. Με το καλό ό,τι και να είναι!
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστω για το καλωσορισμα...
Η αληθεια ειναι οτι κλεινω λιγο περισσοτερο προς το 1200,κυριως λογω του οτι ειναι νεοτερο μοντελο και δε δειχνει τοσο πολυ τα χρονια (οσο το 1150). Επισης,μου αρεσουν αρκετα το 990 Adventure της ΚΤΜ και το Super Tenere της Yamaha. Στο πρωτο με χαλαει η υψηλη καταναλωση,η μικρη αυτονομια και η ανεση που μπορει (?) να σου προσφερει σε σχεση με ενα GS. Στο δευτερο με χαλαει το μαλλον ψηλο κεντρο βαρους του,νομιζω οτι δεν ειναι ζυγισμενο το ιδιο καλα με ενα GS. Ειμαι καπως ετσι δηλαδη: 1.GSA 1200 2.KTM 3.Tenere Απλα θεωρω οτι το BMW ειναι ο αρχηγος της κατηγοριας και πανω σε αυτο προσπαθουν τα υπολοιπα να μοιασουν (Tenere,Explorer κτλ),με εξαιρεση το ΚΤΜ το οποιο ειναι αλλο πραγμα! Το BMW ειναι το μοναδικο νομιζω που δεν "αντιγραφει" καποιο αλλο μοντελο,γι'αυτο και ισως να με τραβαει περισσοτερο απ'οτι τα αλλα! |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Νέος στο ονομαστό GSforum | chrismet | Καλώς ήλθατε | 27 | 03-02-2012 13:32 |