![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
#1
|
|||
|
|||
|
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΦΟΥΣΚΕΣ;ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΔΕ ΤΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ!
|
|
#2
|
|||
|
|||
|
Καλώς ήλθες πατρίδα και συνωνόματε, πέρνα και από τα ''Καλωσορίσματα'' να σου ευχηθούμε και επίσημα!
Με τα τεχνικά δεν μπορώ να σε βοηθήσω αλλά καφεδάκι να πιούμε να γνωριστούμε οπωσδήποτε!
|
|
#6
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Lucky Look..............πιό γρήγορος και από τη σκιά του...
|
|
#7
|
|||
|
|||
|
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.ΠΑΙΔΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΤΑΧΥΤΑΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ.
|
|
#8
|
|||
|
|||
|
Πολύ καλή η πατέντα του φίλου Boxer αλλά αν αντί για καρυδάκι κλειστού τύπου που χρησιμοποίησε, είχε χρησιμοποιήσει ανοικτού τύπου τα λεγόμενα "τρύπια" , δεν θα χρειαζόταν να κάνει όλη αυτή την προεργασία.
Wrth Hellas SA: - |
|
#9
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
;;;
|
|
#10
|
|||
|
|||
|
Κάπου εδώ μέσα παράδερνα αλλά δεν το είχα δει το θρέντ σου. Αν και να σου πω την αλήθεια μιας και το κατέχεις το θέμα "πατέντα" θα σε άφηνα να την κάνεις και να την ευχαριστηθείς και μετά θα σου έλεγα για τα τρύπια καρυδάκια. Η ικανοποίηση που πήρες όμως από την κατασκευή του ειδικού εργαλείου είναι όλα τα λεφτά. Μια παρατήρηση ακόμα έχει να κάνει με το άλεν. Να προτιμάς άλεν με στρογγυλή άκρη για τέτοιες δουλειές, σου δίνει την δυνατότητα να δίνεις κλίση στο κλειδί εκεί που του κλασικού τύπου εξάγωνο δεν σου επιτρέπει. Φωτό Angled hexagon keys with spherical head and handgrip 280 HTS - USAG - Professional Tools ![]()
|
![]() |
|
|