![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
.... Ναι, έτσι στα άξαφνα, χωρίς πολλά-πολλά οργανώθηκε ο πρώτος Θεσσαλικός καφές της φθινοπωρινής σεζόν με συμμετοχές από παντού...
![]() Πέρα των γνωστών Τρικαλοκαρδιτσωτών (!!!), υπήρξαν έκτατες συμμετοχές από τα Βόρεια, από τα Νότια αλλά και από τα βάθυ της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας ο πλέον γνωστός και φυσικά αγαπητός Πάνος-Μαγγελάνος!!! Η αρχή έγινε με τον Πάνο, με εγκάδια συνάντηση εντός έδρας Καρδίτσας, όπου πήγαμε για ένα προ-καφέ (!!!), εις Μικρή Λίμνη Καρδίτσας, για δροσιές... ![]() Ο ταξιδιάρης της παρέας... ![]() ... στις δροσιές! ![]() ![]() Αφού τα ψιλοείπαμε με τον Πανούλη, περιγράφοντας μου, τις περιπέτειες του στα βάθη της Ανατολής, η ώρα πέρασε γρήγορα και έπρεπε να είμαστε Εγγλέζοι στο ραντεβού μας (καλά μην βαράτε, εμείς προσπαθήσαμε πάντως!!! ![]() )Κάπου εκεί ήρθαν και οι πρώτοι επίσημοι καλεσμένοι, ο καλός μου Φριτζάκος με την Ξανθούλα του... ![]() ![]() Η χαρά μεγάλη που ξανασυναντιόμαστε... ![]() Ετσι ξεκινάει η πρώτη καφεδοσυνάντηση της σεζόν 2012-2013, για την περιοχή μου!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Κέφι, χαβαλές και περιγραφή ιστοριών από το καλοκαίρι, πήγαινε σύννεφο!!! ![]() Αλλά η βραδυά μας, δεν τελειώνει εδώ.... Αφου πέσανε τα σχετικά τηλεφώνα, έχουμε την μεγαλοεπίβολη εμφάνιση του ζεύγους Ηλία Varraa και της Φανής... Χαμός στα καρέ, φιλιά αγκαλίες κάργα.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Η ώρα όμως περνούσε γρήγορα, και το ζεύγος Φρίτζ έπρεπε να φύγουν γαι ατα συμπεθέρια (!! !) στα Σιάτιστα... Φυσικά και ο Πανούλης μαζί...Συνοδοί τους μέχρι τα Τρίκαλα, τα λεβεντόπαιδα Βαγγέλης & Φώτης.. ![]() Φεύγει και ο Γιάννης ο JTR, (Γαιαννάκη, τα ξαναλέμε) και μένουν τα ζεύγοι Argi & Varra. Kαι όπως αναμενόταν η βραδυά τελειώνει με επίσκεψη σε τοπική ταβέρνα (που αλλού ![]() ) για αρνί ψητό και χοιρινό γεμιστό....(Φώτη, το κεμπάπ τελείωσε, δεν προλάβαμε τίποτις... )Κάπως έτσι, μετά της μία και, τελειώνει αυτή η όμορφη συνάντηση με φιλαράκια από παντού, όμορφα συναισθήματα και μπαταρίες γεμάτες... ![]() Σας ευχαριστώ όλους εκ καρδιάς που δεχτήκατε στην πρόσκληση μου και ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ κάπου.... Το που δεν έχει συμμασία, η παρέα μετράει!!! Σας ευχαριστώ όλους.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Aυτά είναι τα ωραία Αργυράκο !!!!
Να βλέπουμε φίλους και να και να κάπου -κάπου !!!!! ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Να μαστε καλα και να συναντιομαστε ετσι ξαφνικα και απρογραμματιστα.
Παντα τετοια!
|
|
|
|||
|
|||
|
Παντα τετοια παιδια.Στεναχωρεθηκα που δεν ηρθα αλλα οι υποχρεωσεις βλεπεις
Καλη ανταμωση.... ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλά θα τρελαθούμε τελείως Όλα τα καλά παιδια στην καρδιά της Ελλάδας
Και ο Ηλίας με την Φανή για εδώ κάτω αρμενίζουνε? Μπράβο Αργυράκο με τα ωραία σας . Α ρε Gs Forum όλη η Ελλάδα μια παρέα |
|
|
|||
|
|||
|
Αυτα τα ξαφνικα ειναι τα καλυτερα,παντα τετοια Αργυρακο μου....
|
|
|
|||
|
|||
|
Πολύ όμορφες οι ξαφνικές συναντήσεις !
Εύγε σε όλους σας !!! |
|
|
|||
|
|||
|
Φοβερή η παρέα, εγκάρδια η φιλοξενία.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
, την αλλη φορα ομως![]() τελος παντων παντρευοτανε ενας συνεργατης και το χασαμε, την αλλη φορα ομως Last edited by tsitsos; 02-09-2012 at 17:46. |
|
|
|||
|
|||
|
¨τι γινεται παιδια? δεν γραφει το ####ς με τιποτα
![]() ![]()
|
![]() |
|
|