![]() |
|
|||||||
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Φετος ειχα υποσχεθει στον εαυτο μου μια βολτα στα βουνα τα καταπρασινα της Ελλαδας και σε μερη τα οποια εμεις εδω στην Κρητη δυσκολα τα επισκεπτομαστε . Δικαιωθηκα για το ταξιδι αυτο γιατι πραγματικα ειδα και οδηγησα σε μερη τα οποια ηταν πανεμορφα . Οι φωτογραφιες και τα βιντεο ισως δεν μπορουν να αποτυπωσουν αυτο που πραγματικα νιωθει κανεις οταν επισκεπτεται πρωτη φορα εναν τοπο .
Σαββατο 11/08/12 ολα ετοιμα για να σαλπαρουμε ![]() Κυριακη πρωι απο Πειραια βουρ για Ριο , (δεν προκειτε να ξαναπερασω απο αυτον τον δρομο ) Ωσπου το μαρτυριο τελειωσε και να η γεφυρα ![]() ![]() ![]() ![]() Η πρωτη σταση για καφε στην Ναυπακτο , στο πανεμορφο λιμανακι ![]() ![]() Ο Γεροπλατανος τεραστιος ![]() Η ωρα ειναι ηδη 10:00 και τωρα αρχιζει τα ταξιδι . Εχω αποφασισει οτι θα ακολουθησω τον δρομο Θερμο - Προυσο - καρπενησι . Η διαδρομη μεχρι Θερμο δεν ειχε πολυ ενδιαφερον αν εξαιρεσουμε την σιδερενια γεφυρα ΜΠΑΝΙΑ ![]() Φτανωντας Θερμο αρχιζει το τοπιο και αλλαζει ![]() Λιμνη Τριχωνιδα ![]() ![]() Χωριουδακια πνιγμενα στα ελατα ![]() ![]() Αφηνοντας πισω το Θερμο εχω μπει σε ενα δασος και πηγαινω προς το μοναστηρι του Προυσου ![]() ![]() ![]() ![]() Και ενα video Το μοναστηρι του προυσου ![]() ![]() Στο δρομο για Καρπενησι ![]() ![]() ![]() Η ωρα περιπου 18:00 και βρηκα δωματιο με 25 euro (μια χαρα ) Το Καρπενησι περιτριγυρισμενο απο βουνα ![]() ![]() Μετα απο 360 χλμ. ενα καλο φαι και ενας καλος υπνος επιβαλεται . |
|
|