![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
γεια σας παιδια...εδω και λιγο καιρο κ μερικες φορες (οχι παντα)αναβοσβηνει η ενδειξη του abs στο καντραν κ φυσικα δεν εχω abs..κουραστηκα μια το ενα μια το αλλο.....ατυχια η τιποτα αλλο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε τσέκαρε για αρχή αν έχει χαλαρώσει και στρίβει η χούφτα σου.
Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να πιέζετε ελαφρά η μανέτα του φρένου όταν γυρνάς το διακόπτη με αποτέλεσμα να σου αναβοσβήνει το ABS. Αφορά GS 04-07 |
|
|||
|
|||
![]()
Δυο είναι τα πιο πιθανά:
1ον: μπαταρία και 2ον: στάθμη των υγρών φρενων μέσα στην μονάδα του ABS. Για την πρωτη περίπτωση, ο έλεγχος της μπαταρίας επιβαλεται. Μέτρησε την, δες ποσά volt σου βγάζει όταν η μηχανη είναι σταματημενη, ποσά volt σου βγάζει κατα την στιγμη της εκκίνησης. Συνυπολογησε παράγοντες όπως, πόσο καιρό την έχεις επάνω, τι χρήση κανείς στην μηχανη κτλ κτλ, και αποφασίζεις μετα αν θέλει αλλαγη ή όχι! Για την δεύτερη περίπτωση, αν δεν έχεις κάποιες γνώσεις, ο δρόμος προς το εξουσιοδοτημένο είναι μονόδρομος! Ψυχραιμία θέλει και υπομονή. Μην κανείς βιαστικές κινήσεις ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ξεχασα να πω οτι ειναι μοντελο του 2005....η μπαταρια ειναι καινουρια και η μηχανη κυκλοφορει καθημερινα παιδια.....το τελευταιο διμηνο το κανε δυο φορες,εσβηνα τη μοτο ξαναβαζα μπρος κ ολα καλα,σημερα μονο αναβοσβησα αρκετες φορες κ τιποτα ,το αφησα ετσι και επειτα απο καμια 500ρια μετρα ...τσουπ επανηλθε,εσβησε η ενδειξη.....θα κοιταξω και τα υγρα φρενων.
|
|
|||
|
|||
![]()
και τους αισθητήρες στους τροχούς κοίτα γιατί το κάνει και από κει......
|
|
|||
|
|||
![]()
...θα χαλαρωσω,θα ηρεμησω και θα δω οτι μου προτεινετε....αλλα δεν επρεπε να αναβει και το τριγωνακι το κιτρινο,αν ηταν κατι σοβαρο;σας ευχαριστω ολους....αντε να δω τι αλλο θα βγαλει
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καθαρισε τους αισθητηρες...μπρος και πισω....
|
|
|||
|
|||
![]()
+ τσέκαρε τον διακόπτη του εμπρός φρένου...
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εδώ έχει τύχει σε εμένα, σε καινούργια Odyssey 535, να μου κάνει ακριβώς τα ίδια. Μόνο στην μπαταρία δεν πήγε το μυαλό μου, και όμως ήταν και αυτη. Και λέω ΚΑΙ αυτη γιατί το πρόβλημα ξεκίνησε απο ελλατωματικη εμπρός λαμπα!!! Είχα δηλαδή απώλεια ρεύματος απο την λαμπα και μου ξεφορτιζε την μπαταρία όπως ήταν λογικό. Να μην τα πολυλογω, είχα χαμηλά volt στην μπαταρία, πόσο μάλλον κατα την εκκίνηση! Last edited by BOXER; 16-08-2012 at 18:57. |
|
|||
|
|||
![]()
....θα κοιταξω τα παντα ,αυριο τωρα,να ηρεμησω λιγο να μου ρθει διαθεση κ τα ξαναλεμε...
|
![]() |
|
|