![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Διακόπτει την μετάδοση του προγράμματός του ο τηλεοπτικός σταθμός 902, με απόφαση του ΚΚΕ.
Σε ανακοίνωσή του το κόμμα τονίζει πως η εξέλιξη αυτή οφείλεται στο ιδιαίτερα μεγάλο κόστος λειτουργίας της με τη μετάβαση στην ψηφιακή τηλεόραση. Τονίζει επίσης ότι θα στηρίξει όσο περισσότερο μπορεί τους εργαζόμενους που μένουν χωρίς δουλειά. πηγη: http://www.skai.gr/news/greece/artic...-stathmos-902/ ai perissoterew plhroforiew edv http://www.zougla.gr/media/article/klini-i-tileorasi-tou-902 σχολιο: τωρα το ΠΑΜΕ με τις ευλογιες και συμπαρασταση του ΣΥΡΙΖΑ θα πανε να κλεισουν την εισοδο και τον δρομο μπροστα απο τον σταθμο απαιτωντας την επαναλειτουργια του σταθμου και την ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΗ των εργαζομενων του. Επισης καπου πηρε το αυτι μου οτι δεν κατεβληθησαν αποζημιωσεις στους εργαζομενους, οποταν να περιμενουμε σαματα απο τους παραπανω εναντιον του 902 και φυσικα του ΚΚΕ που τον εκλεισε. ![]()
Last edited by GeorgeP; 11-09-2012 at 22:49. |
|
|
|||
|
|||
|
Καλά, έμειναν τόσοι άνθρωποι χωρίς δουλειά και γελάς?
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Δε πανε να μαμηθουν τα βρωμοκουμ....νια Έχουμε ξεφύγει.... |
|
|
|||
|
|||
|
Ρωτήστε να μάθετε τί πέρναγαν οι δημοσιογράφοι τους, ποιές εργασιακές συνθήκες βίωναν και από πότε...
![]() Και μη νομίζετε οτι δεν έγιναν κινητοποιήσεις τότε, 2 χρόνια πριν....και συναυλίες συμπαράστασης και άλλα αλλά βέβαια ούτε ΠΑΜΕ, ούτε κ.ωλοκάναλα εμφανίστηκαν... Επαναλαμβάνω και εδώ, ειμαστε αγέλη ..
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Θα τα προσλάβουμε στο ΚΟΚΚΙΝΟ ![]() ![]() !!! Εμπειρία χαζοπροπαγάνδας έχουν , θα πάρουν και μια <<τσουγκράνα εργασίας>> και ανάμεσα σε φραπέ-φρένο και ποτάκι θα ψιθυρίζουν … ΑΑΑχχχ από κόκκινο σε ΚΟΚΚΙΝΟ υπάρχει και το ροζ … ...συριζα την περνάμε Τσίπρα μας !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ... πιτσιρίκος | Αριστερά στο Κόκκινο |
|
|
|||
|
|||
|
Καλά το 902 είχε ήδη κλείσει και... δεν τους το είχανε πει.
Αλλά δεν πειράζει, θα φάνε οι υπάλληλοι... στήριξη. Αυτό δεν δίνει το κόμμα τους; (που το ίδιο τους απολύει) |
|
|
|||
|
|||
|
Ποτές μου δεν είδα τον τηλεοπτικό αυτό σταθμό. Προσωπικά δεν με εκφράζουν.
Κρίμα πάντως για τους εργαζόμενους..................... |
|
|
|||
|
|||
|
Και ο Ριζοσπαστης ετοιμάζεται να φύγει απο το Κρυονερι και να γυρίσει στον Περισσό για οικονομικούς λόγους...
Δύσκολοι καιροί και για τους συντροφους... Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|
|||
|
|||
|
Βλεπεις να γελαω με αυτους που εμειναν χωρις δουλεια?
Γελαω με αυτους που τρεχουν και υποστηριζουν την αριστερα, ΟΛΗ την αριστερα, η οποια τους αφηνει χωρις δουλειες ειτε σε δικες της επιχειρησεις ειτε στις Ιδ. επιχειρησεις που κατεβαζουν σε απεργιες τους εργαζομενους με το ετσι θελω απαγορευοντας συναμα σε οσους θελουν να εργαστουν να το κανουν............ λεγοντας τους μετα την απολυση οτι ο ''αγων θελει θυσιες''. Γελαω και με τον ''μανιακο'' που νομιζει οτι η αριστερα του Τσιπρα ειναι η σωτηρια της χωρας μας.....αντε να δουμε ΑΝ θα παει για συμπαρασταση στον 902 ¨η θα το βουλωσει οπως το βουλωνει τοσο καιρο με τις μειωσεις μισθων στον 902 και σε ολες τις επιχειρησεις του ΚΚΕ -πριν καν ακομα αυτες ψηφιστουν - καθως και για τις συνθηκες εργασιας και τους μισθους στην κατασκευαστικη του πατερα του....οπου επικρατει η σιωπη των αμνων. Σταματα να δουλευεις ψιλο γαζι τους 1,200,000........αλλιως θα φωναξω την Χ.Α. να ερθει στην Εκαλη.....
|
|
|
|||
|
|||
|
Ο μανιακος.......δεν είπε ποτά ότι ο ΤΣΙΠΡΑΣ, είναι η σωτηρία της χωρας
![]() Εγω υποστηρίζω ότι, η ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.....είναι η καταστροφή μας και δυστυχώς βγαίνω αληθινος ![]() Η χώρα καταστρέφεται καθημερινα και ότι είχαν υποσχεθεί προεκλογικα οι δικοι σου....δεν γίνεται Εγω λυπάμαι για όλους τους ανέργους και το ξέρεις πολυ καλα, ότι την ζω μέσα στο Σπιτι μου, εδω και 2 χρόνια και χωρίς να έχει αποζημιωθεί ο δικός μου ανεργος ![]() Τεσπα.......δικαίωμα σου, να χαίρεσαι με ότι θελεις |
![]() |
|
|