![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ολα τα είχε η Μαριωρή ο φερετζές της έλειπε!
Οπου Μαριωρή η ΧΑ. Από πότε νομιμοποιείται ο οποιοσδήποτε πολίτης ή έστω βουλευτής να ελέγχει τα στοιχεία κάποιου άλλου;! Ποιός έδωσε αυτό το δικαίωμα; Από πότε μένουν ατιμώρητοι οι τραμπούκοι ακόμη κι αν έχουν βουλευτική ασυλία; Να τους χαίρονται όσοι τους ψήφισαν και στους έστειλαν στη Βουλή. Τους εύχομαι να είναι οι επόμενοι που θα τους ζητήσουν ταυτότητα οι χρυσαυγίτες κι όταν νόμιμα αρνηθούν να τους τουλουμιάσουν! Ακόμη καλύτερα να μπουν μέσα στο σπίτι τους για έλεγχο στοιχείων. Κι όποιος τους αντιμιλήσει να νιώσει τη γκλίτσα του "Καραϊσκάκη". Ελπίζω να τα πιάσουν τα μ.υνόπανα και να τους χώσουν μέσα! Το είπαν κιόλας, θα κάνουν παρόμοιες ενέργειες σε όλη τη χώρα. Εγώ που είμαι μελαχροινός δηλαδή να φοβάμαι μη μου την πέσει η ΧΑ. Να τους χαίρονται όσοι τους ψήφισαν! Ελπίζω να αρχίσαν να καταλαβαίνουν τι έκαναν!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό δυστυχώς δείχνει και το επίπεδο του πολιτισμού μας!
|
|
|||
|
|||
![]()
Τρίτη θα είμαι Χανιά. Εχω το τηλέφωνό σου.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Να ανεβασουμε Τεταρτη καφε?? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θυμάμαι τους θειούς μου που λέγανε οτι αν ήθελες να εκδικηθείς κάποιον τον κάρφωνες στους κου#####στοσυμορίτες οτι δήθεν είναι χίτης/κυβερνητικός/δεξιός και πήγαιναν και του ξεκλήριζαν όλη την οικογένεια.
Κάπως έτσι θα γίνει και σήμερα με την χα. edit: κου#####στοσυμορίτες = κουmouniστοσυμορίτες Last edited by roni; 08-09-2012 at 21:07. |
|
|||
|
|||
![]()
Τετάρτη βράδυ θα είμαι ξανά στο καράβι για Αθήνα.
Από δω και πέρα κάθε δύο εβδομάδες θα ερχομαι στα Χανιά Τρίτη πρωί και θα ξαναφεύγω Τετάρτη βράδυ. Θα γράψω πολλά μίλια ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
prd-XA_Ian1987&Ioul1991.jpg τι σου κανει εντυπωση ρε Γιαννη... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Kαι το ρωτας??? ![]() ![]() |