![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Πωλείται Ibiza 1,4 του 2001 με 112000χλμ, 2450€.
Είναι της γυναίκας μου, ατρακάριστο, σε άριστη κατάσταση και σε γκαράζ. Το Forester έφυγε, ο πιτσιρικάς εντός 2μήνου έρχεται και το "σιμπιζάκι" δε χωράει ![]() ![]() Χρώμα γκρι μεταλλικό, μονό, service στη SEAT υπάρχει και το βιβλίο. Ανεβαίνουν φώτο εντός ολίγου. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οι πρώτες είναι καλύτερες
![]() Last edited by forester; 20-06-2012 at 00:11. |
|
|||
|
|||
![]()
Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ τι λέει το αυτοκίνητο αυτο από κατανάλωση, ζημιές, σέρβις και αν σκεφτείς και γενικότερα εντυπώσεις;
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλύτερα να σου πω εγώ που δεν είμαι ο πωλητής αλλά το ξέρω γιατί και μένα το είχε η γυναίκα μου μέχρι πρόπερσυ ίδιο.
Γενικά είναι ένα πολύ καλό στο δρόμο αυτοκίνητο, αφού είναι ουσιαστικά volkswagen (και όλα μέσα του), φτιαγμένο για περισσότερα άλογα από όσα βγάζει αυτό το μοντέλο. Δηλαδή το όριο του δεν το φτάνεις με το μικρό αυτό μοτέρ, άρα είναι ασφαλές. Είναι ήσυχο και άνετο. ΤΙΜΙΟ αυτοκίνητο και γι' αυτό πούλησε πολύ. Η κατανάλωση του είναι καλή για τα πλαίσια της ηλικίας του (ναι καίει περισσότερο από τα σημερινά 1400άρια - αλλά τα σημερινά 1400άρια έχουν πολύ τεχνολογία πολύ μόνο και μόνο για αυτή τη δουλειά). |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
.
Καλοπούλητο Θοδωράκο ... ![]() .
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Το αυτοκίνητο το έχει ο γιός μου, που το κυκλοφορεί μόνιμα ... ![]() Είναι εύκολο στην οδήγηση, "σπιρτόζικο" στις επιδόσεις κ σχετικά οικονομικό ... Με μόνιμη χρήση στην Αθήνα, δεν ξεπερνά τα 7,5 lit/100 km ... ![]() Εκτός από τους πολλαπλασιαστές που έκαιγε στην αρχή, δεν έχει βγάλει καμιά ζημιά στα 80.000 km ... ![]() Είναι τόσο βολικό, που ενώ υπάρχουν κι άλλα αυτοκίνητα στην οικογένεια, "τσακωνόμαστε" για το ποιός θα το πρωτοπάρει ... ![]() .
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια 1000 συγνωμη, ξεχασα να το πω.... Πουληθηκε απο τα τελη Ιουλιου. 1600€ εφυγε.
Ζημιες και τετοια δεν εβγαλε. Ουτε πολλαπλασιαστες που ακουσα απο πολλους, οπως λεει κι οΝικος. Θεμα τυχης μαλλον. Οδηγικα οπως ταλεει ο αλλος Νικος κι απο καταναλωση περιπου 8lt στην πολη κι 6,5 στο ταξιδι. Μια χαρα αυτοκινητακι ![]() Κλειδωστε το ομως μη μου το ζητησει κανεις τωρα ![]() Send by Forester via iPhone using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολυ παιδιά για τις πληροφορίες.
1600;;;; Γμτ... |
![]() |
|
|