GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Ελλάδα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 15-09-2012, 08:43
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS
Προεπιλογή «Όχι» Ελβετών τραπεζιτών στο άνοιγμα λογαριασμών βουλευτών

Αρνητικά έχει απαντήσει από τον περασμένο Απρίλιο η Ένωση Ελβετών Τραπεζιτών στο αίτημα της Βουλής να ανοίξουν οι λογαριασμοί που πιθανώς διατηρούν Ελληνες βουλευτές στην Ελβετική Συνομοσπονδία, σύμφωνα με απάντηση της Ενωσης που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

«Όπως έχουμε ήδη απαντήσει με e-mail μας της 25ης Απριλίου και 11ης Μαΐου 2012, δεν είναι πολιτική της Ένωσης Ελβετών Τραπεζιτών να προωθεί αιτήσεις με τέτοιο γενικό περιεχόμενο στο σύνολο των μελών της. Μέλη του Κοινοβουλίου, μπορούν να απευθυνθούν απευθείας στις τράπεζές τους σε περίπτωση που διατηρούν λογαριασμό στην Ελβετία. Οι ελβετικές τράπεζες ωστόσο, δεν είναι υποχρεωμένες να εκδώσουν διαβεβαιώσεις πως ένα συγκεκριμένο πρόσωπο δεν διατηρεί λογαριασμό σ' αυτές. Μάλιστα, η πολιτική ορισμένων τραπεζών, ενδεχομένως είναι να μην εκδίδουν τέτοιες αρνητικές διαβεβαιώσεις», αναφέρεται στην απάντηση της Ένωσης, που εκδόθηκε την 24η Ιουλίου 2012, πρωτοκολλήθηκε στη Βουλή τρεις μέρες αργότερα και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Υπενθυμίζεται πως το αίτημα του ελληνικού κοινοβουλίου, είχε προωθηθεί κατόπιν εκτιμήσεων του Ελληνοελβετού βουλευτή Ιωσήφ Ζησιάδη, πως η συμφωνία της Ελλάδας με την Ελβετία για τη φορολόγηση των εκεί ελληνικών καταθέσεων, καθυστερεί σκοπίμως.

«Οι περισσότεροι βουλευτές, δεξιοί και του ΠΑΣΟΚ έχουν πάρα πολλά χρήματα εδώ στην Ελβετία - και νομίζω πως τα συμφέροντα δεν είναι να δηλωθούν και να είναι ανοιχτοί οι λογαριασμοί», είχε αναφέρει σε συνέντευξή του ο κ. Ζησιάδης.

Με εξαίρεση τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, τα μέλη της προηγούμενης Βουλής είχαν εξουσιοδοτήσει τον γενικό γραμματέα του κοινοβουλίου Αθ. Παπαϊωάννου να προωθήσει το αίτημά τους στο υπουργείο Εξωτερικών της Ελβετίας, απ' όπου στη συνέχεια διαβιβάστηκε στην Ένωση Ελβετών Τραπεζιτών. Η Νέα Δημοκρατία είχε αντιταχθεί στη διαδικασία, υποστηρίζοντας πως θα καταρράκωνε ακόμα περισσότερο το κύρος της χώρας, χωρίς να φωτίζει την αλήθεια για όσους διαχειρίστηκαν δημόσιο χρήμα.

Για φιάσκο έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δ.Παπαδημούλης. Η παραμονή επί μήνες στο συρτάρι των διαδοχικών αρνητικών απαντήσεων της Ένωσης Ελβετών Τραπεζιτών προκαλεί αλγεινή εντύπωση και αναπάντητα ερωτήματα, σημειώνει στη σχετική δήλωσή του και αφού ζητεί εξηγήσεις από τους υπευθύνους, καλεί καλεί ΥΠΟΙΚ, ΤτΕ, ΣΔΟΕ και την αρμόδια Ανεξάρτητη Αρχή να παρέμβουν.

Οπότε εγώ ο πολίτης πρέπει να είμαι τιμιος και σωστός προς το κράτος τους.

Και να πληρώνω... διόδια.

Ε, δεν είναι το Κράτος μου αυτό.

Δεν τους αναγνωρίζω εδώ και καιρό για κυβερνήτες μου.

Ουστ ρεμάλια, που έλεγε και κάποιος παλιότερα.
Reply With Quote
Παλιό 17-09-2012, 00:46
BOXER Ο/Η BOXER βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Μοσχατο
Μoto: R1200gs
Προεπιλογή Απάντηση: «Όχι» Ελβετών τραπεζιτών στο άνοιγμα λογαριασμών βουλευτών

Nα πληρωνεις διοδια Χρηστο, οπως πληρωνουν και αυτοι... !
Reply With Quote
Παλιό 17-09-2012, 20:14
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από BOXER Εμφάνιση μηνυμάτων
Nα πληρωνεις διοδια Χρηστο, οπως πληρωνουν και αυτοι... !

Αυτό ακριβώς κάνω, πληρώνω όπως αυτοί.
Reply With Quote
Παλιό 18-09-2012, 08:46
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ckk Εμφάνιση μηνυμάτων
Αρνητικά έχει απαντήσει από τον περασμένο Απρίλιο η Ένωση Ελβετών Τραπεζιτών στο αίτημα της Βουλής να ανοίξουν οι λογαριασμοί που πιθανώς διατηρούν Ελληνες βουλευτές στην Ελβετική Συνομοσπονδία, σύμφωνα με απάντηση της Ενωσης που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

«Όπως έχουμε ήδη απαντήσει με e-mail μας της 25ης Απριλίου και 11ης Μαΐου 2012, δεν είναι πολιτική της Ένωσης Ελβετών Τραπεζιτών να προωθεί αιτήσεις με τέτοιο γενικό περιεχόμενο στο σύνολο των μελών της. Μέλη του Κοινοβουλίου, μπορούν να απευθυνθούν απευθείας στις τράπεζές τους σε περίπτωση που διατηρούν λογαριασμό στην Ελβετία. Οι ελβετικές τράπεζες ωστόσο, δεν είναι υποχρεωμένες να εκδώσουν διαβεβαιώσεις πως ένα συγκεκριμένο πρόσωπο δεν διατηρεί λογαριασμό σ' αυτές. Μάλιστα, η πολιτική ορισμένων τραπεζών, ενδεχομένως είναι να μην εκδίδουν τέτοιες αρνητικές διαβεβαιώσεις», αναφέρεται στην απάντηση της Ένωσης, που εκδόθηκε την 24η Ιουλίου 2012, πρωτοκολλήθηκε στη Βουλή τρεις μέρες αργότερα και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Υπενθυμίζεται πως το αίτημα του ελληνικού κοινοβουλίου, είχε προωθηθεί κατόπιν εκτιμήσεων του Ελληνοελβετού βουλευτή Ιωσήφ Ζησιάδη, πως η συμφωνία της Ελλάδας με την Ελβετία για τη φορολόγηση των εκεί ελληνικών καταθέσεων, καθυστερεί σκοπίμως.

«Οι περισσότεροι βουλευτές, δεξιοί και του ΠΑΣΟΚ έχουν πάρα πολλά χρήματα εδώ στην Ελβετία - και νομίζω πως τα συμφέροντα δεν είναι να δηλωθούν και να είναι ανοιχτοί οι λογαριασμοί», είχε αναφέρει σε συνέντευξή του ο κ. Ζησιάδης.

Με εξαίρεση τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, τα μέλη της προηγούμενης Βουλής είχαν εξουσιοδοτήσει τον γενικό γραμματέα του κοινοβουλίου Αθ. Παπαϊωάννου να προωθήσει το αίτημά τους στο υπουργείο Εξωτερικών της Ελβετίας, απ' όπου στη συνέχεια διαβιβάστηκε στην Ένωση Ελβετών Τραπεζιτών. Η Νέα Δημοκρατία είχε αντιταχθεί στη διαδικασία, υποστηρίζοντας πως θα καταρράκωνε ακόμα περισσότερο το κύρος της χώρας, χωρίς να φωτίζει την αλήθεια για όσους διαχειρίστηκαν δημόσιο χρήμα.

Για φιάσκο έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δ.Παπαδημούλης. Η παραμονή επί μήνες στο συρτάρι των διαδοχικών αρνητικών απαντήσεων της Ένωσης Ελβετών Τραπεζιτών προκαλεί αλγεινή εντύπωση και αναπάντητα ερωτήματα, σημειώνει στη σχετική δήλωσή του και αφού ζητεί εξηγήσεις από τους υπευθύνους, καλεί καλεί ΥΠΟΙΚ, ΤτΕ, ΣΔΟΕ και την αρμόδια Ανεξάρτητη Αρχή να παρέμβουν.

Οπότε εγώ ο πολίτης πρέπει να είμαι τιμιος και σωστός προς το κράτος τους.

Και να πληρώνω... διόδια.

Ε, δεν είναι το Κράτος μου αυτό.

Δεν τους αναγνωρίζω εδώ και καιρό για κυβερνήτες μου.

Ουστ ρεμάλια, που έλεγε και κάποιος παλιότερα.
και που ειναι η Χ.Α. που θα μαμουσε την βουλη και θα εριχνε ξυλο στους βουλευτες εντος αυτης? Μα φυσικα ΠΟΥΘΕΝΑ!!!! Μονον στους εγχρωμους παρανομους και μη βγαζει το μενος της..........
Για τους παρανομους λευκους και δη κλεφτες ολκης πολιτικους ουτε λεξη και ουτε πραξη.....

Ετσι για να ξερετε ποιους ψηφισατε οσοι τους ψηφισατε.........

Reply With Quote
Παλιό 18-09-2012, 08:58
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
και που ειναι η Χ.Α. που θα μαμουσε την βουλη και θα εριχνε ξυλο στους βουλευτες εντος αυτης? Μα φυσικα ΠΟΥΘΕΝΑ!!!! Μονον στους εγχρωμους παρανομους και μη βγαζει το μενος της..........
Για τους παρανομους λευκους και δη κλεφτες ολκης πολιτικους ουτε λεξη και ουτε πραξη.....

Δεν με αφήνεις να αγιασω.....
Αυτο το τελευταίο....ισχύει και για αυτούς που ψήφισαν, ΠΑΣΟΚ-ΝΔ...;;;;;;;;
Reply With Quote
Παλιό 18-09-2012, 10:02
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν με αφήνεις να αγιασω.....
Αυτο το τελευταίο....ισχύει και για αυτούς που ψήφισαν, ΠΑΣΟΚ-ΝΔ...;;;;;;;;
To ''μη χειρον βελτιστον'' το γνωριζεις? αν οχι δες αυτο ''Δυοίν κακοίν προκειμένοιν το μη χείρον βέλτιστον'' αν παλι οχι (αρχαια δεν εκανες μαλλον στο σχολειο) δες αυτο απο τον Λυκουργο (Λυκουργος κατα Λεωκρατους στιχ 130) ''δυοῖν κινδύνοιν ὑποκειμένοιν, ἀναγκαῖον ἔσται θατέρου μετασχεῖν'', δηλ. όταν βρίσκεσαι μπροστά σε δύο κινδύνους, κατ' ανάγκη θ' αντιμετωπίσεις τον ένα από τους δύο.

Στο εχω ξαναπει, τωρα πια εγω -και μαζι με εμενα οσοι ψηφισαν ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΔΗΜΑΡ - ψηφιζω οπως εγω νομιζω οτι συμφερει την ελλαδα.......οχι για προσωπικο συμφερον ΠΙΑ........

Εγω ΠΑΣΟΚ 1981-2009 διανθησμενο με ροζ χρωμα διοτι εχω προσωπικο συμφερον ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ......

Last edited by GeorgeP; 18-09-2012 at 10:05.
Reply With Quote
Παλιό 18-09-2012, 10:06
Senior Member

Απόσπασμα:

Απόσπασμα:
To ''μη χειρον βελτιστον'' το γνωριζεις? αν οχι δες αυτο ''Δυοίν κακοίν προκειμένοιν το μη χείρον βέλτιστον'' αν παλι οχι (αρχαια δεν εκανες μαλλον στο σχολειο) δες αυτο απο τον Λυκουργο (Λυκουργος κατα Λεωκρατους στιχ 130) ''δυοῖν κινδύνοιν ὑποκειμένοιν, ἀναγκαῖον ἔσται θατέρου μετασχεῖν'', δηλ. όταν βρίσκεσαι μπροστά σε δύο κινδύνους, κατ' ανάγκη θ' αντιμετωπίσεις τον ένα από τους δύο.

Στο εχω ξαναπει, τωρα πια εγω -και μαζι με εμενα οσοι ψηφισαν ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΔΗΜΑΡ - ψηφιζω οπως εγω νομιζω οτι συμφερει την ελλαδα.......οχι για προσωπικο συμφερον ΠΙΑ........

Τί να γράψει κανείς, όταν υπάρχουν κυκλώνες στο κεφάλι του άλλου.
Reply With Quote
Παλιό 18-09-2012, 10:10
Senior Member

Απόσπασμα:

Εγω ΠΑΣΟΚ 1981-2009 διανθησμενο με ροζ χρωμα διοτι εχω προσωπικο συμφερον ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ......

Την ίδια απάντηση....μπορει να σου δώσουν και όσοι ψήφισαν Χ.Α
Καλο είναι να κοιτάμε την καμπούρα μας.....με λίγα λογια
Reply With Quote
Παλιό 18-09-2012, 10:16
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
Την ίδια απάντηση....μπορει να σου δώσουν και όσοι ψήφισαν Χ.Α
Καλο είναι να κοιτάμε την καμπούρα μας.....με λίγα λογια
Καλα η Χ.Α. μπορει να λεει οτι θελει παραποιωντας τα παντα......οπως π.χ. οτι το Συνταγμα και οι νομοι τους δινουν το δικαιωμα της αυτοδικιας σε παρανομους. Δεν λενε ομως οτι πρέπει να τους παραδωσουν και στην αστυνομια οπως οριζει ο νομος και το Συνταγμα......στο σημειο αυτο οι δαρμενοι τους ''ξεφευγουν''....τρεχουν ετσι οπως ειναι δαρμενοι να σωθουν και κανενα προβλημα οπως πολυ ευστοχα λεει και ο ΤΕΟΣΣ.

Ξερεις τι μου θυμιζει αυτο? τους βασανιστες της Χουντας με την οποια ειχε αριστη σχεση ο Κος Μιχαλολιακος (και δη με τον αρχιβασανιστη Μαλλιο) οι οποιοι σε κτυπουσαν σε τετοια σημεια που υπεφερες τα μαλα αλλα δεν αφηναν σημαδια ωστε να το αποδειξεις.....
Reply With Quote
Παλιό 18-09-2012, 10:19
Senior Member

Το θέμα είναι....ότι με αυτα που λέει και κάνει, τα ποσοστά της ανεβαινουν
Και υπεύθυνοι για αυτο....είναι πάλι τα δυο κομματα εξουσιας
Reply With Quote
Απάντηση