![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
CNC Billet Keyless Fuel Cap BMW R1100 R1150 Adv GS R RS RT R1200 | eBay
Γεια σας....Χθες στο γεμισμα της κυριας παρατηρησα καποιες ρωγμες στην τσιμουχα της ταπας της βενζινης...Σαν αλλος τζαμπα μαν που ειμαι αρχισα το σερφαρισμα και επεσα στο παραπανω λινκ...Τι λετε αξιζει? Να ψαξω για αντικατασταση της υπαρχουσας? Ιδεες παροτρυνσεις φιλικες συμβουλες δεκτες!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Aδερφέ, αυτή δεν κλειδώνει...
Δε σε νοιάζει ![]()
|
|
|
|||
|
|||
![]() Mε γάντια δεν μπορείς να την πιάσεις, θα μου πεις οτι με γάντια δεν μπορείς να βγάλεις ούτε χρήματα απ' το πορτοφόλι σου για να πληρώσεις στο βενζινάδικο. Το καλοκαίρι όμως με ιδρωμένα χέρια πιστεύω οτι θα τη μαζεύεις συνέχεια από κάτω. |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Kαλυτερα να το ανοιξουν παρα να το καταστρεψουν...(Λεω εγω τωρα)
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Ένας φίλος έβαλε για ομορφιά αυτή σε VStrom.............
Black Quick Release Lock Billet Fuel Gas cap for Aprilia RSV4 R Factory 09-12 | eBay Του έσπασε τα νεύρα και μόνο που έπρεπε να την κρατάει στο χέρι όση ώρα γέμιζε. Για ακούμπισμα κάπου δεν το συζητάω διότι ποτίζει η μυρωδιά. Κατά τ'άλλα περί ορέξεως ουδείς λόγος |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Κι αυτό σωστό! Στο φορτηγό στη δουλειά, πριν από 10 μέρες κλέψανε το πετρέλαιο απο το ντεπόζιτο. Την τάπα, βιδωτή όπως αυτή, απλά την πέταξαν ![]() Και έψαχνε για τάπα το αφεντικό, εκτός από βενζινάδικο ανοικτό στις 05:30 ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Ιδια ταπα με το δικο σου...φοραει ενα mega scooter....
Δεν σε φοβαμαι!!! Το tip το εχεις....απλα συμπληρωσε το παζλ τεκνον μου!!! Αν το θυμηθω,θα το γραψω
|
|
|
|||
|
|||
|
πολυ <<φτηνη>> μπρος στην ΤΑΠΑΡΑ της BMW
|
![]() |
|
|