![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Βγαίνει ο τυπάκος καθημερινή απογευματάκι να δοκιμάσει το καινούριο Πορσικό στην Εθνική.
Πάει με καμια 200ριά και ξαφνικά βλέπει πίσω του περιπολικό με σειρήνες και φάρους να του παίζει φώτα. 220-230 χαω ...πίσω του το περιπολικό. 240-250 χαω....πίσω του το περιπολικό. "Άσ'το να πάει μη σκοτωθούμε κιόλας!" λέει ο τυπάκος και σταματάει δεξιά. Βγαίνει ο πόλισμαν από το περιπολικό, πάει δίπλα στο παράθυρο και αρχίζει η στιχομυθία: Πόλισμαν: Κύριε τρέχατε με 250 χιλιόμετρα την ώρα. Τυπάκος: Μάλιστα. Πόλισμαν: (με έκπληξη)Τι μάλιστα; Δεν το αρνείστε; Τυπάκος: Πώς να αρνηθώ; Αφού έτρεχα με τόσα. Πόλισμαν: Είστε ο πρώτος εδώ και μήνες που δεν δικαιολογείται αμέσως.Θα σας δώσω μια ευκαιρία. Αν μου πείτε μια ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ δικαιολογία θα σας αφήσω να φύγετε Τυπάκος: Την προηγούμενη εβδομάδα η γυναίκα με παράτησε και το έσκασε με έναν αστυνομικό. Μόλις σας είδα πίσω μου φοβήθηκα ότι ήσασταν ο ΙΔΙΟΣ και θέλατε να μου την δώσετε πίσω. Πόλισμαν: Καλό σας απόγευμα και να οδηγείτε προσεκτικά!!!! |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() Ωραιος!! |
|
|
|||
|
|||