GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 16-11-2012, 17:05
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!
Προεπιλογή Κουβέντα να γίνεται....

Εδώ κι ένα εξάμηνο κινούμαι με το YBR 125. Καθόλα αξιοπρεπές με μεγάλο πλεονέκτημα την πραγματικά χαμηλή κατανάλωση. Με 8-8,5 λίτρα βενζίνη κάνω κάτι παραπάνω από 300 χλμ κι αυτά με το γκριπ μονίμως στο τέρμα. Και στρίβει το μηχανάκι και φρενάρει απόλυτα ικανοποιητικά δεδομένης της απόδοσής του!

Αλλά ρε γαμώτο......

μου λείπει λίγη δύναμη! Και δεν εννοώ αυτή που θα μου έδινε τελική 160+, ούτως ή άλλως για τα επόμενα χρόνια, ελέω Κωνσταντίνου, ταξίδια μονο- ή δικάβαλος δεν το βλέπω να πραγματοποιώ. Μου λείπει αυτή η λίγη δύναμη που χρειάζεται για να κάνω ασφαλή "αστική" να το πω έτσι προσπέραση! Αμα κολλήσω πχ στη Φορμίωνος πίσω από κανένα αργό κουτί θα τον πιώ μέχρι το επόμενο φανάρι! Η όπως πηγαίνω δις μηνιαίως στα Χανιά, αν μου κάτσει αργός από τη Σούδα προς το Ακρωτήρι πάλι τον ήπια! Ισως έπρεπε να είχα πάρει 250 κυβικά, να συνδιάσω χαμηλά κόστη και σχετικά ικανοποιητική δύναμη!

Και τώρα;!

Μου περνά πάλι από το μυαλό να το δώσω το μικρό....τι να πάρω όμως; Να κάνω ξανά το συμβιβασμό ή τελικά να πάρω ότι τραβά η ψυχή μου κι αντέχει ( αντέχει;!) η τσέπη μου;!

Εναλλακτική θα ήταν να κρατήσω το πραπρά και να πάρω ακόμη ένα για να κάνω τις ταύλες μου και να κινούμαι με μεγαλύτερη ασφάλεια όταν χρειάζεται...

Οσο περνά ο καιρός γίνομαι όλο και περισσότερο γεροντολάγνος ( θα μπορούσα βέβαια να πω ότι ποιώ και την ανάγκη φιλοτιμία ), όμορφα παλιακά μηχανάκια και σε προσιτές για τις δυνατότητες μου τιμές....

Τι φέρνουν οι καιροί τελικά......

παλιότερα δε θα έκανα ποτέ τέτοιες σκέψεις, τώρα γίνονται υποχρεωτικά...

τι μένει τελικά από τη ζωή αν απαρνηθούμε όλες τις μικρές χαρές της;! Θα με ρωτήσει κάποιος, τι λες ρε κολοκύθα;! Η μηχανή είναι αυτή που θα σου δώσει χαρά; Ο γιός σου; Η οικογένειά σου;

Και θα του πω.... Η γυναίκα μου κι ο γιός μου είναι η προτεραιότητα κι η χαρά μου.... η μηχανή μου ήταν η ψυχο- κι αποθεραπεία μου.... τώρα παίρνω ασπιρίνη για να καλμάρω το "κάταγμα", όσο και να βοηθάει δεν καλμάρει....

Εχω μαμηθεί στο τρέξιμο, ούτε και θυμάμαι πόσο καιρό έχω να πάω να πιώ καφέ, ούτε όρεξη έχω ούτε και πολύ χρόνο... .βλέπω ότι πρέπει να αλλάξω κάτι..... η ζωή είναι όμορφη αλλά είναι μικρή.....

Κανονικά θέλω να ρίξω τρελλά καντήλια, αλλά ούτε αυτό δεν έχω όρεξη να κάνω, βαρέθηκα τις αντιπαραθέσεις, βαρέθηκα να σπαταλώ φαιά ουσία για κάτι που δε μπορώ να αλλάξω, το κεφάλι κάτω και μεγάλη προσπάθεια κι ότι σώσουμε από το χαρακτήρα και τις αρχές μας.....
Reply With Quote
Παλιό 16-11-2012, 19:27
forester Ο/Η forester βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Μoto: R 1200 GS Triple Black και μπλουζάκια ΚΤΜ
Προεπιλογή Απάντηση: Κουβέντα να γίνεται....

Κατ' αρχήν, δώσε να ξεδώσεις
Δεύτερον, έπρεπε να είχες πάρει 250 τουλάχιστον....
Τρίτον, κράτα το μικρό. Μην το δίνεις. Εκτός αν σου κάτσει καμιά συμφέρουσα ανταλλαγή με ανάλογο 250. Παρουσιάστηκε και το CRF 250 F. Στα χνάρια του θρυλικού XL 250
Με παλιά μην μπλέχεις!
Γνώμη μου πάντα, αλλά -εκτός κι αν είσαι πολύ τυχερός- θα τραβιέσαι με διάφορες αμαρτίες.
Reply With Quote
Παλιό 16-11-2012, 19:38
aeriko Ο/Η aeriko βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R 1200 GS

Ολοι μας τα περνάμε, υπομονή κι ο ουρανός θα γίνει πιό γαλανός
Reply With Quote
Παλιό 16-11-2012, 19:56
christar Ο/Η christar βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2011
Περιοχή: Κατω απο το αυλακι
Μoto: προς το παρον...πεζο2

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Εδώ κι ένα εξάμηνο κινούμαι με το YBR 125. Καθόλα αξιοπρεπές με μεγάλο πλεονέκτημα την πραγματικά χαμηλή κατανάλωση. Με 8-8,5 λίτρα βενζίνη κάνω κάτι παραπάνω από 300 χλμ κι αυτά με το γκριπ μονίμως στο τέρμα. Και στρίβει το μηχανάκι και φρενάρει απόλυτα ικανοποιητικά δεδομένης της απόδοσής του!

Αλλά ρε γαμώτο......

μου λείπει λίγη δύναμη! Και δεν εννοώ αυτή που θα μου έδινε τελική 160+, ούτως ή άλλως για τα επόμενα χρόνια, ελέω Κωνσταντίνου, ταξίδια μονο- ή δικάβαλος δεν το βλέπω να πραγματοποιώ. Μου λείπει αυτή η λίγη δύναμη που χρειάζεται για να κάνω ασφαλή "αστική" να το πω έτσι προσπέραση! Αμα κολλήσω πχ στη Φορμίωνος πίσω από κανένα αργό κουτί θα τον πιώ μέχρι το επόμενο φανάρι! Η όπως πηγαίνω δις μηνιαίως στα Χανιά, αν μου κάτσει αργός από τη Σούδα προς το Ακρωτήρι πάλι τον ήπια! Ισως έπρεπε να είχα πάρει 250 κυβικά, να συνδιάσω χαμηλά κόστη και σχετικά ικανοποιητική δύναμη!

Και τώρα;!

Μου περνά πάλι από το μυαλό να το δώσω το μικρό....τι να πάρω όμως; Να κάνω ξανά το συμβιβασμό ή τελικά να πάρω ότι τραβά η ψυχή μου κι αντέχει ( αντέχει;!) η τσέπη μου;!

Εναλλακτική θα ήταν να κρατήσω το πραπρά και να πάρω ακόμη ένα για να κάνω τις ταύλες μου και να κινούμαι με μεγαλύτερη ασφάλεια όταν χρειάζεται...

Οσο περνά ο καιρός γίνομαι όλο και περισσότερο γεροντολάγνος ( θα μπορούσα βέβαια να πω ότι ποιώ και την ανάγκη φιλοτιμία ), όμορφα παλιακά μηχανάκια και σε προσιτές για τις δυνατότητες μου τιμές....

τι μένει τελικά από τη ζωή αν απαρνηθούμε όλες τις μικρές χαρές της;! Θα με ρωτήσει κάποιος, τι λες ρε κολοκύθα;! Η μηχανή είναι αυτή που θα σου δώσει χαρά; Ο γιός σου; Η οικογένειά σου;

Και θα του πω.... Η γυναίκα μου κι ο γιός μου είναι η προτεραιότητα κι η χαρά μου.... η μηχανή μου ήταν η ψυχο- κι αποθεραπεία μου.... τώρα παίρνω ασπιρίνη για να καλμάρω το "κάταγμα", όσο και να βοηθάει δεν καλμάρει....

Εχω μαμηθεί στο τρέξιμο, ούτε και θυμάμαι πόσο καιρό έχω να πάω να πιώ καφέ, ούτε όρεξη έχω ούτε και πολύ χρόνο... .βλέπω ότι πρέπει να αλλάξω κάτι..... η ζωή είναι όμορφη αλλά είναι μικρή.....

Κανονικά θέλω να ρίξω τρελλά καντήλια, αλλά ούτε αυτό δεν έχω όρεξη να κάνω, βαρέθηκα τις αντιπαραθέσεις, βαρέθηκα να σπαταλώ φαιά ουσία για κάτι που δε μπορώ να αλλάξω, το κεφάλι κάτω και μεγάλη προσπάθεια κι ότι σώσουμε από το χαρακτήρα και τις αρχές μας.....
Δεν φανταζεσαι ποσο σε καταλαβαινω...
Ομοιοπαθης!

Reply With Quote
Παλιό 16-11-2012, 20:09
THANOSG Ο/Η THANOSG βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2011
Περιοχή: ΛΑΡΙΣΑ
Μoto: K1200GT

Όπως λες τρέχεις για δουλειά όλη μέρα και οι καφέδες δεν είναι το χόμπι σού.
Αν μπορείς οικονομικά να πάρεις κάτι που θα σε χαροποιήσει κάντο.
Μια ζωή την έχουμε και αξίζουμε κάτι που να μας κάνει να νοιώθουμε όμορφα πέρα από την ευτυχία της οικογένειας που είναι σε άλλο επίπεδο.
Ακόμη και άν είναι μια μηχανή ερείπιο που και μόνο που θα τη βλέπεις θα χαίρεσαι για μένα προχώρα.
Έστω και αυτές οι λίγες στιγμές χαράς αξίζουν αν μπορείς οικονομικά.
Υπάρχουν και παλιές μηχανές που δεν θα σε ξεζουμίσουν για συντήρηση και απ ότι κατάλαβα δεν προκειται να ξεκινήσεις και ταξίδι για το γύρο της Ευρώπης για να αγχώνει το αν θα σε πάει και σε φέρει χωρίς κανένα πρόβλημα!!
Reply With Quote
Παλιό 16-11-2012, 23:02
siraxanz Ο/Η siraxanz βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Argos-Argolidas
Μoto: r1200gsa '08, Cagiva elephant 750e '95

Μην τρελαίνεσαι, αφού έκανες την επιλογή σου

πήγαινε το όσο πάει,

αν όμως αισθανθείς ότι σε καταπιέζει το θέμα 125 κυβικά

τον τρόπο τον ξέρεις....

Τόσες αλλαγές έχεις κάνει τα τελευταία χρόνια...

Μόλις αισθανθείς ότι αντέχεις...όρμα για τα επόμενα...

Reply With Quote
Παλιό 16-11-2012, 23:12
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων

Αλλά ρε γαμώτο......

Και τώρα;!

Είσαι ωραίος..

Έχω ένα μήνα να οδηγήσω μηχανάκι λόγω μίας επέμβασης που έκανα και το πόσο μου λείπει αυτή η αίσθηση ελευθερίας που σου δίνει το άτιμο το δίτροχο δεν μπορείς να φανταστείς, έχω τρελαθεί με το αυτοκίνητο. και έχω και ένα μήνα ακόμα

Και μόνο η διαδικασία αναζήτησης είναι σούπερ αναζωογονητική...

Last edited by frits; 16-11-2012 at 23:13.
Reply With Quote
Παλιό 16-11-2012, 23:29
pyrosbestis Ο/Η pyrosbestis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2011
Περιοχή: Κατερινη
Μoto: NSU-MAX250,(ZUNDAPP KS500)TRANSALP 600 και ......1200 GSA

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits Εμφάνιση μηνυμάτων
Είσαι ωραίος..

Έχω ένα μήνα να οδηγήσω μηχανάκι λόγω μίας επέμβασης που έκανα και το πόσο μου λείπει αυτή η αίσθηση ελευθερίας που σου δίνει το άτιμο το δίτροχο δεν μπορείς να φανταστείς, έχω τρελαθεί με το αυτοκίνητο. και έχω και ένα μήνα ακόμα

ΚΟBΩ ΦΛΕΒΕΣ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΗΣΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ
Reply With Quote
Παλιό 16-11-2012, 23:51
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits Εμφάνιση μηνυμάτων
Είσαι ωραίος..

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από pyrosbestis Εμφάνιση μηνυμάτων
ΚΟBΩ ΦΛΕΒΕΣ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΗΣΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ

Γρήγορα πάλι καβάλα στις κούκλες σας παίδες!
Reply With Quote
Παλιό 17-11-2012, 01:04
Ακιs Ο/Η Ακιs βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: 1200 ADV μαυρη και χοντρη.... HONDA C90 84'

Αφου εισαι ταγμενος εδω,βρε συμεθερε...τι το κουραζεις???

...παει...τον σακατεψα!!!!
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης