![]() |
|
|||||||
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Καφές στον Διόνυσο. Τετάρτη 2030. Όλα καλά κουβεντούλα και συνέχεια ερωτήσεις και απαντήσεις στα εβδομαδιαία προβλήματα. Καθημερινότητα που ευτυχώς η δυστυχώς μου έγινε πια συνήθεια.
Μετά το πέρας του καφέ είπαμε να πάμε στο Θησείο για μια μπύρα (πιο χαλαρή συζήτηση). Συμφωνήσαμε όσοι επιθυμούσαν και ξεκινήσαμε προετοιμασία για αναχώρηση. Αφού φωτογράφισαν τα δίκυκλα τα Γερμανικά (αλλάξαμε ορολογία όχι πια μοτοσυκλέτες), περίπου 3 τέταρτα να ντυθούνε να βάλουν τον εργοστασιακό εξοπλισμό (μπότες-γάντια –κράνος ίδιο με αυτό του πιλότου F16 block 52) περίμενα υπομονετικά να ξεκινήσουμε. Τόλμησα κάποια στιγμή να αναφέρω να πάμε με τα πόδια περίπου 20λεπτά απόσταση. Αρνήθηκαν όλοι. Θα τρώμε και δεν θα βλέπουμε τις καλές μας. Αλλάξαμε τώρα και από μπουμπού έγιναν καλές.Πάμε να ανεβούμε στις μηχανές μας και παρατηρώ όλοι σχεδόν να έχουν θέσει σε λειτουργία τα GPS. Καινούργιο ρωτάω τον διπλανό μου. Ναι μου απαντά . Μαμίσιο και πανάκριβο. Και είναι αξιόπιστο ξαναρωτάω. Χιλιοστό μου λένε. Με έζωσαν τα φίδια. Κρύος ιδρώτας με έλουσε παρόλο το φθινοπωρινό ψύχος.Τι το ήθελες πιάνω να κατηγορώ τον εαυτό μου. Προσπάθησε να σώσεις την κατάσταση. Δεν βαριέσαι μια ευθεία είναι. Από Θησείο αδέρφια στο τέλος καταλήξαμε στο Γκάζι . Γύρισα σπίτι 0230. Για μια μπύρα πήγα. Με αεροπλάνο θα είχα πάει στο Μόναχο.Τι να πεις . Ότι και να πείτε έχετε δίκιο. Εγώ όμως τι σας φταίω. Καλό σας ξημέρωμα...............![]() |
|
|