![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Τα έχω πάρει καινούργια απο motoraid, τα έβαψα carbon, τελικα δεν θα τα βάλω γιατι πήρα τα τσαντακια υποπλαισιου της wunderlich.
Είναι αχρησιμοποιητα κ μαζι με την βαφη μου κόστισαν 140 Ευρω. Τα δίνω 100 Ευρω. Πληροφορίες με πμ η στο 6977275274ImageUploadedByTapatalk1343928904.623271.jpgImageUploadedByTapatalk1343928922.985423.jpg |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ετσι μαλλον φαινονται καλυτερα!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Υπαρχουν ακομα.
Βαζω κ μερικες φωτο φορεμενα επανω στη μηχανη. Μπορει οποιος θελει να τα δει απο κοντα κ να τα δοκιμασει. Η τιμη συζητιεται. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αλκινοε σούπερ η μηχανή σου
Σε έχω δει στο δρόμο και σε θαύμαζα για το βάψιμο της μηχανής σου και την περιποίηση που της ρίχνεις ........ Καλόπουλητα ..... Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστω πολυ.
Κάτσε όμως να μπουν λίγο τα κρύα που θα την βάλω μέσα για τις υπόλοιπες "δουλιτσες" που έχω στο προγραμμα κ τα λέμε! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Καλοπούλητα τα πραγματάκια σου. |
|
|||
|
|||
![]()
με ενδιαφερουνε ,πες μου ομως πως κουμπωνουνε επανω ?80 ευρω και τα εξοδα αποστολης σε εμενα..αν δεν τα δωσεις αλλου.εγω 27 γυριζω ελλαδα αν μεχρι τοτε δεν τα εχεις δωσει σου τηλεφωνω και σου καταθετω τα χρηματα.ευχαριστω.ΥΓ.σε adv με ESA κανουνε ..σωστα?
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πάρε με όταν γυρίσεις κ αν ειναι κανονιζουμε.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΒΑΨΙΜΟ ΜΟΥ ΛΕΣ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ.... ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΤΟ ΣΕΤΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ... ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΗ ΜΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ CARBON ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΚΑΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ CARBON ΒΑΦΗ ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
![]() |
|
|