![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Εδω μπορούμε να ξεκατινιαζομαστε άφοβα και χωρίς να χαλάμε όμορφα και χρησιμα θέματα τα οποία περιέχουν τεχνικά χαρακτηριστικά,φωτογραφίες και άλλες πληροφορίες...
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλημέρα. Καλό μου φαίνεται.
Το ζήτημα είναι εάν είναι σωστό να κονταροχτυπιόμαστε με λόγια καυτά απο ατσάλι. Προτείνω να μια εκδρομή κάπου κοντά το ΠΣΚ με ψησταριά κλπ....... Last edited by napgeo; 07-11-2012 at 14:39. |
|
|
|||
|
|||
|
Προτείνω να την διοργανωσετε απο κοινού με τον Νίκο-Nls....σε μέρος που θα υποδείξει ο θεολόγος-commander...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
εβαλες τις φωτιες και τωρα το παιζεις ειρηνοποιος ![]() ![]() ![]() προχωρα τωρα....γινε η τατιανα που κρυβεις μεσα και εξω σου..
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλά το λέω εγώ ότι είστε παλιοχαρακτήρες όλοι.
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλά μιλάμε μου φτιαξες τη μέρα..
Σούπερ το θέμα και αν καταφέρει να ευδοκιμήσει, ίσως να αποδειχθεί το πιο ωφέλιμο θέμα του φόρουμ.. Θα μπορούσαν να δουν οι admin αν υπάρχει καμμιά αυτόματη δυνατότητα στο σύστημα να πετάνε εδω μέσα όλα τα πόστ που κάνουν πολλά χρήσιμα θέματα μποrdelo???.. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
αυτοι που εχουν 1200 ειναι πιο αντρες απο τους εχοντες 1150!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() και θελω να ριξω την μηχανη του θεολογου κατω για να δω την εκφραση του ΑΥΤΑ!!!!!! Last edited by phoenix; 07-11-2012 at 15:26. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Τότε η έκφραση του θα ναι ακομη πιο διασκεδαστική!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ε καλα τωρα αυτα ειναι για πλακα .,.,.,. varadero δεν προκειται να γινεται ποτε.,.,., ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
|
|