![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Ένα απόγευμα χτυπάει το τηλέφωνο....
![]() -Έλα ξάδελφε .....να μωρέ σκέφτηκα τώρα με την βενζίνη στα ύψη λέω να πάρω κάνα μηχανάκι...ξέρεις μωρέ για τίποτα ψώνια, καμια βόλτα μέσα στην πόλη εδώ γύρο....μωρέ...θα μπορούσες να βοηθήσεις βρε ξάδελφε εσύ που ξέρεις από αυτά? -καλά ρε ξάδελφε θα περάσω το απόγευμα να σε πάρω να πάμε να σου προτείνω μερικές λύσεις!! Ερχετε το απόγευμα που λέτε και φτάνουμε με το ξάδελφο έξω από μια αντηπρωσοποία μα διάφορες μηχανές!!!! -Λοιπόν ξάδελφε άκου....αν θέλεις για ψώνια και μέσα στην πόλη εγώ θα σου πρότεινα ενα παπάκι 125 cc είναι ότι πρέπει.... -οχι ρε zitso και παπί είπαμε να μπορούμε να πάμε και μια βόλτα με την ξαδέλφη μέχρι την θάλασσα ... -καλα καλα...τότε πάμε σε ενα σκούτερ 250 cc να πάς όπου θέλεις με άνεση και γρήγορα..... -καλή ιδέα ...αλλα vespa εχει ο κυρ Γιαννης ο σιδεράς και εγώ θα πάρω? ....δεν βλέπεις και τις ροδήτσες που έχουν αυτά? που να μας αντέξει έμενα και την ξαδέλφη ρε zitso!! -Λοιπόν 'αρα πάμε για κάτι ποιο μεγαλο...έτσι? αρχίζω να δαγκώνομε.... -ναι για πες για πες ...οτι ποιείς εσύ ξάδελφε κανένα άλλο δεν ακούω... -Λοιπόν έχουμε και λέμε....για μέσα στην πόλη και για δυο άτομα και κανένα ταξιδάκι προτείνω το yamaxa to XT 600!!..... -Mπραβω ρε zitso πολύ καλή η πρόταση σου...το σκέφτομαι σοβαρά βόλτες ταξίδια..... ταξίδια..... ? για κάτσε ρε ξάδελφε αυτό δεν το σκέφτηκα.....θα μας βγει ο πισινός να πάμε ένα Σ/Κ θεσσαλονικη ρε φίλε...ταλαιπωρία....δεν μπορούμε να βρούμε κάτι ποιο γρήγορο...7 ώρες θα κάνω να φτάσω....ήμαρτον!!!τη θέλω να πεταχτώ Θεσσαλονίκη ενα βραδάκι τσακ μπάμ....λαδάδικα και πίσω που να το κάνεις με το XT ΑΥΤΌ!!! ..-Εχω αρχίσει και χάνω την υπομονή μου όσο και να θέλω να βοηθήσω....λοιπόν ξάδελφε άκου αν θες να πάς θεσσαλονικη σε 3,5 ώρες θα πάρεις ενα honda 1000 να πετάς ....και να νοιωθεις και σαν το rossi!!!τέλος!!! -ποπο ρε zitso ξάδελφε....με έφτιαξες σαν τον valentino rossi...ποποοοο μεγαλεία!!!αυτό είναι τελείωσε πάμε να το κλείσουμε ....σαλονικη σου έρχομαι......φτιάχνουμε τα πράγματα μας μην σου πω και απόψε και φύγαμε....!!!! τα πράγματα...ε.... τη πράγματα...για κάτσε ρε φίλε...τη πράγματα να ΠΆΡΟΥΜΕ ΜΑΖΊ? που να τα βάλουμε δεν παίρνει βαλίτσες? δεν θα πάρω και ενα ενθύμιο απο την σαλονικη? ενα τσουρέκι ρε ξάδερφε!! δεν θα σου φέρω.?....να μην μπορώ να πάω λίγο θάλασσα το καλοκαίρι λίγο βουνό την άνοιξη...αυτά δεν πάνε και χώμα εεεε...άστο άστο.....!!!αρχίζω να μην νοιώθω και πολύ σίγουρο -Ρε ξάδελφε δεν θες το ένα δεν θες το αλλο αποφάσισε τη θες γρήγορο!!! μεγάλο!! μηχανή!!! τη θέλεις επιτελούς ξέρεις?δεν αντέχω άλλο έχουμε ανέβει σε 23 μηχανές έχουν περάσει 4 ώρες και ακόμα δεν ξέρεις τη θέλεις τα ποιο άνετα και ποιο αργά και ποιος τρέχει στον δρόμο? ![]() -έχεις δίκαιο, έχεις δίκαιο... να φωνάζεις χίλια συγνώμη δεν ξαναφέρνω αντίρρηση ύπαμε ότι πεις εσύ με κλειστά μάτια πεσμου τη να πάρω και θα το πάρω τελείωσε .......δεν ξαναγυρίζω ....άκου τη να πάρω μετά από ούλα αυτά που σου έχω πει πες μου και εγώ θα την πάρω με κλειστά μάτια!!! -Λοιπον για να τελειώνουμε εγώ σου πρωτινό να πάρεις μια μηχανή σαν την δική μου ενα GS 1200 ΚΑΙ κάνεις οτι θέλεις αναπαυτικό γρήγορο ....τέλος μέχρι εδώ!!! -ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ!!! ![]() ![]() ΔΕΝ το λες τοση ωρα ρε χριστιανέ μου και παιδευόμαστε με χιλιΑ ΔΥΟ ανούσια μηχανάκια...αυριο ερχόμαστε να το κλείσουμε...αύριο το πρωί σε παίρνω τηλεφωνά να έρθω να σε πάρω τελειώστε...πάντα το λεγα οτι μόνο εσύ θα μπορέσεις να με καταλάβεις.....!!!και συγνώμη για την ταλεπορια...έτσι ρε zitso!!!![]() -καλά καλά....δεν πειράζει θα τα πούμε αύριο το πρωι αφού βρήκαμε μια άκρη δεν πηραζει....χάρηκα που βοήθησα!!! ------ντριν ντριν ντριν.... ![]() -ναι! -Ελα ρε ξάδελφε ....τελικά χθες μόλις γυρίσαμε σπίτι και τη είδα καλύτερα την μηχανή σου ....να μου φάνηκε κάπως....λίγο μεγάλη ρε φίλε.......... θα ψάχνω πάρκινκγ για αυτοκίνητο για την παρκάρω...-τουουουτ...τουουουτ !!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() κάλο χειμώνα να έχουμε να περνάμε καλα καλές βόλτες στην πιστά της ζωής!!!!!!!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|||
|
|||
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Ζιτσο εισαι απολαυση!!
Πες το ξαδελφο να παρει μια και να κανει ενα γυρο το κοτετσι!!
|
|
|
|||
|
|||
![]()
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Αυτο θα πει να ξερεις τι θελεις.....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
ενα ευχαριστω για τα καλα σας λογια.....
|
|
|
|||
|
|||
|
Οποτε εμφανίζεσαι είσαι απόλαυση. Να είσαι καλά.
|
![]() |
|
|