![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Γεια σας παίδες!Μήπως γνωρίζει κάποιος πώς και που μπορεί να κολληθεί ένα πλαστικό ντεπόζιτο βενζίνης?Είναι της SAFARI και είναι από PE (πολυαιθυλένιο?)..
|
|
|
|||
|
|||
|
Βασίλη αυτός που πιστεύω ότι το κολλάει, είναι εδώ στην Αθήνα το μέλος μας Αλκίνοος, επικοινώνησε μαζί του
|
|
|
|||
|
|||
|
Αν δεν μπορέσει ο Αλκίνοος ...
![]() Υπάρχει σε ενημερωμένα φανοποιεία σύστημα που κολλάνε τους προφυλακτήρες και όλα τα πλαστικα αυτοκινήτου. Θερμοπίστολο με ηλεκτρονική ρύθμιση βαθμών Καλσίου και πλαστικές ράβδοι ανάλογα με το υλικό του προφυλακτήρα Ψάχτο λίγο αν υπάρχει πολυαιθυλένιο σε στικ μπορεί να στο κολήσουν.. |
|
|
|||
|
|||
|
Ευχαριστώ παίδες!
|
|
|
|||
|
|||
|
Παιδιά κολλαω πλαστικα, δεν έχω πρόβλημα, εξάλλου μαγαζι έχω για τέτοιες δουλειές.
Στην περίπτωση του τεποζητου, δυστυχώς δεν αναλαμβάνω να το φτιάξω γιατι δεν μπορω να δώσω εγγύηση. Σε οτι φτιαχνω αυτοματος αναλαμβάνω κ την ευθύνη για αυτο. Δεν μπορω να εγγυηθω ότι δεν θα ξανατρυπησει η ότι ειναι 1000% σωστά επισκευασμενο κ για αυτο το λόγο δεν θα ήθελα να το φτιάξω. Οσα πλαστικα τεποζιτα έχω δει επισκευασμενα, έχουν ξανανοιξει κ όσα μου φέρνουν δυστυχος τα διωχνω. |
|
|
|||
|
|||
|
Ε τότε Αλκίνοε με κάποια εποξειδική η άλλου είδους κόλα?
Εννοώ όσι θερμή κόληση Δεν μπορεί να μην υπάρχει κάτι...
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
και μια ευρύτερη αναζητηση για λεπτομερές ψαξιμο
https://www.google.gr/search?q=adhes...w=1920&bih=976 |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Το συγκεκριμένο ντεπόζιτο, το 2007 που πήγα το DR στο Σκούρτα για servise..αντικατέστησε τις ροδέλες από τις βίδες που στηρίζεται στο πλαίσιο (κάτω από τη σέλα) με ροδέλες οικοδομής!!! Χωρίς να πεί κάτι! Ήμουν και χρόνια πελάτης του!!!Με συνέπεια στο Midelt του Μαρόκου...να τρυπήσει και να αρχίσει να στάζει αρκετά!...Αυτό το ανέφερα για να σου πώ..μπράβο που είσαι ειλικρινείς σε αντίθεση με κάποιους άλλους! Φυσικά όταν γύρισα με έβγαλε τρελλό!!!
|
![]() |
|
|