![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ενας τυπος ειχε παρα πολυ μεγαλη περιουσια που ομως δεν μπορουσε να καλυψει στην εφορια. Οταν ερχεται ο καιρος ενας υπαλληλος της εφοριας αποφασιζει να παει να τον επισκεφτει να δει τι γινεται.
Εφοριακος: -Το ξερετε κυριε οτι παρανομειτε? Μα καλα που βρικατε ολα αυτα τα περιουσιακα στοιχεια? τα χρηματα, τις βιλες κλπ? Λεφτας: -Απο τα στοιχηματα! -Δηλαδη? -Δηλαδη, για παραδειγμα, πας στοιχημα 1000 ευρω οτι μπορω να βγαλω τα δοντια μου?! -Εεεε... (διστακτικος και περιεργος μαζι)... ναι ...παω. Αμεσως ο λεφτας βγαζει τη μασελα και κερδιζει το στοιχημα. Φευγει ο υπαλληλος απογοητευμενος και φτανει στην υπηρεσια του: -Ποοοποοο τη πατησα παιδια. Λεει απο τα στοιχηματα τα βγαζει ολα. Κι εγω εβαλα στοιχημα κι εχασα 1000. -Αντε βρε ασχετε ανθρωπε του λεει ο ανωτερος του. Θα παω εγω να δεις πως καθαριζουν. ...παει λοιπον ο ανωτερος του την επομενη μερα.... -Πες μου ΤΩΡΑ απο που τα βγαζεις ολα αυτα!! ΤΩΡΑ!! -Απο τα στοιχηματα. -Τι μας λες? -Πες την αληθεια ρε! -Αληθεια λεω. Να.. ας πουμε..για να καταλαβεις.. πας ενα στοιχημα 5000 ευρω οτι μπορω να βγαλω το ματι μου? -Ναι ρε παω! ...βγαζει ο λεφτας το ματι του (γυαλινο) και κερδιζει το στοιχημα... φευγει ο ανωτερος παει στην υπηρεσια με την ουρα στα σκελια και λεει: -Ο τυπος δε παιζεται με τα στοιχηματα. Κι εγω εχασα 5000. Αφηστε τα. ..τοτε λεει ο επιβλητικος διευθυντης: -Δεν ειστε αξιοι για τιποτα.. μονο εγω μπορω να το χειριστω το θεμα. Αμεσως θα τα κανονισω ολα. Εληξε. ...παει λοιπον την επομενη μερα στη βιλα κι αυτος. Διευθυντης; -Λοιπον, δεν ακουω ουτε για στοιχηματα ουτε τιποτα. Λεγε αυτα που πρεπει να ακουσω. -Τι να σου πω, μονο αυτο εχω να πω: απο τα στοιχηματα. -Αστα αυτα τωρα μιλας μ'ΕΜΕΝΑ. -Απο τα στοιχηματααα... -Επιμενεις! -Σαφως! -Ποια στοιχηματα δηλαδη? -Ας πουμε πας στοιχημα οτι αν μου πιασεις τα αρ***α θα παρεις 10000 ευρω? -Μα ετσι χανεις! δε κερδιζεις! -Πας? -Παω! ....κατεβαζει ο λεφτας το παντελονι του και ο επιβλητικος-σοβαρος διευθυντης της εφοριας του τα πιανει με ευχαριστηση. Αφου πηρε τα 10000 ρωταει: -Τωρα εσυ εχασες και δε το καταλαβες? -Τον βλεπεις εκεινον απεναντι που κλαιει και χτυπιεται? Μολις εχασε 2.000.000 οτι ο διευθυντης της εφοριας δε θα μου επιανε ποτέ τα αρ***ια!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Έτσι είναι εάν έχεις χρήματα η εφορεία σου πιάνει τα αρ..... και στα αερίζει κιόλας!
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Απεβίωσε η τελευταία επιζήσασα του ναυαγίου του Τιτανικού | wolferin | Διάφορα | 7 | 02-06-2009 00:02 |
Να πωλήσει την κόρη του ήθελε ο πατέρας της πρωταγωνίστριας του «Slumdog Millionaire» | wolferin | Διάφορα | 7 | 22-04-2009 00:14 |