![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Ενα χρήσιμο βίντεο πως παρακάπτουμε το ρελέ ελέγχου της αντλίας βενζίνης όταν χαλάει για να μην μεινουμε στο δρόμο
Last edited by frits; 01-02-2013 at 00:58. |
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Ωραίος...
![]() Άμα μας βρεις και τα καλώδια έτοιμα θα είσαι ακόμα καλύτερος.... ![]() Πέρα από την πλάκα, έχει σημασία η πολικότητα με την οποία θα δώσουμε απευθείας ρεύμα στην τρόμπα; |
|
|
|||
|
|||
|
Μάλλον ναι στο συνεχες πάντα εχει...
Το πριζακι το μπλε ειναι το κολπο... απο χαλασμενο ρελε... υπάρχει στο νεο Κοσμο ενας με πολα τετοια συγχρονα ηλεκτρικα πριζακια τον ξερει ο Γιαννης ο Ορθο
|
|
|
|||
|
|||
|
ΕΔΏ
Έχω φτιάξει πατέντα καλώδια για ρελε κ.α ,βεβαία με τον παλιό μου ρελε υπάρχουν φισακια κυλινδρικά που μπορείς να τα προσαρμόσεις ![]() ![]() Σταυρο την επομενη φορα που θα ανεβεις θύμισε μου να σου φτιάξω ενα επι τοπου να το εχεις ΠΑΝΤΑ μαζι σου...εχω μερικα κλιπσακια ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
για ποσο χρονικό διάστημα μπορείς να κυκλοφορείς με τι πατέντα
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|||
|
|||
... καλο μαγκιλίκι να χεις και ενα τετοια καλωδιακι μαζι σου!...αχρειαστο να ναι!Ειπαμε παιζει ρολο η πολικοτητα?...γιατι δεν καταλαβα! ...μην κανουμε κανα λαθος και χαλασουμε τιποτα αλλο! ...και κατι τελευταιο ...αυτο το ρελέ ελέγχου της αντλίας βενζίνης..τι ακριβως κανει ?....εννοω ποια ειναι η λειτουργια του? ...τι ελεγχει? |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Mεταβάλει την τάση στα άκρα της αντλίας ανάλογα με τις απαιτήσεις ώστε να μην δουλεύει η αντλία συνέχεια στα 12V. ΌΛη η διάταξη στηρίζεται στο LM, ένα ρυθμιστή τάσης ουσιάστικα. Φαίνεται σε κάποια φώτο, ένα κυκλωματάκι με τρια ποδαράκια Υπάρχουν διάφοροι τύποι LM ανάλογα με την τάση εισόδου/εξόδου και τα ampere.Υπάρχουν και διαφορετικών προδιαγραφών απλοί, στρατιωτικών προδιαγραφών κλπ. Όσο μεγαλύτερο είναι το ΔV δηλαδή όσο μεγαλύτερη η διαφορά τάσης εισόδου εξόδου τόσο μεγαλύτερη θερμότητα αναπτύσεται. Ανάλογη με τις προδιαγραφές του είναι και η θερμοχωρητικότητα του. Η μαμά ξαναέκανε το θαύμα της μαγειρεύοντας με φθηνά υλικά για άλλη μια φορά.
|
![]() |
|
|