![]() |
|
|||||||
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Μία μέρα στην ζούγκλα ο πίθηκος κάπνιζε ένα "πεντάφυλλο" !!!
> Τον βλέπει η σάυρα και τον ρωτά "τι κάνεις εκεί ρε πίθηκε ?", "Να" της λέει > ο πίθηκος "καπνίζω ένα τσιγάρο". "Άμα θέλεις έλα να δοκιμάσεις". > Απονήρευτη η σαύρα ανεβαίνει πάνω στο κλαδί και παίρνει το τσιγαριλίκι που > της έδωσε ο πίθηκος. Τραβά δύο-τρεις τζούρες και ΜΠΑΜ πέφτει ξερή κάτω από > το κλαδί. "ΩΧ" λέει ο πίθηκος, "τί έπαθες σάυρα μου?" > "Να" του λέει η σάυρα ΄"δεν είμαι και πολύ συνηθισμένη και έγινα χάλια. Πάω > να πιω λίγο νερό να φτιαχτώ". Και ξεκινά προς το ποτάμι. > Με το που φτάνει στο ποτάμι και σκύβει να πιει νερό πετιέται ο κροκόδειλος, > "καλά τι έπεθες σαύρα μου και είσαι έτσι ?" την ρωτά. "Άσε" του λέει "μου > έδωσε ένα τσιγάρο ο πίθηκος και τρελάθηκα"..... > "ΠΟΥ ? ΠΟΥ ?" ρωτά το αλάνι ο κροκόδειλος. "Να εκεί πιο πέρα στο δάσος" > του λέει η σαύρα. > Ξεκινά ο κροκόδειλος και λίγο πιο κάτω βρίσκει τρία τσιγαριλίκια καπνισμένα > μέχρι την άκρη. Κοιτά ψηλά στο δέντρο και βλέπει τον πίθηκο ΝΤΙΡΛΑ. Ο > πίθηκος μες την ζάλη του κοιτά - ξανακοιτά - ξανακοιτά με γουρλωμένα μάτια > τον κροκόδειλο και του λέει : > > > > > > > > > Καλά μωρή χαμούρα πόσο νερό ήπιες ???? ========================================================== Τι είναι 4 λάστιχα και τι είναι 365 χρησιμοποιημένα προφυλακτικά; Τα 4 λάστιχα είναι GOODYEAR...... ..ενώ...... .....τα 365 προφυλακτικά........ ..είναι....... VERY GOOD YEAR!!! |
|
|