![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Επιθυμώ να αντικαταστήσω το μαμίσιο τελικό του R1200GS με aftermarket.
Ποιό θα μου προτείνατε?
|
|
|
|||
|
|||
|
αcrapo....
|
|
|
|||
|
|||
|
Εχω τη μαμα ακραπα 80000 χιλιομετρα.
Δυο φορες ανοιξα να συμπληρωσω υλικο πληρωνοντας 50 το εμποριου και 150 το γνησιο. Το βαρος ειναι σχεδον 4 κιλα μικροτερο και ειναι ο λογος που αγοραστηκε. 750 ευρω ομως ηταν, και ειναι ακομα περισσοτερο τωρα, παρα πολλα λεφτα.
|
|
|
|||
|
|||
|
Παντως οχι remus.....
Στον πρωτο μηνα διαλυθηκε το αυτοκολλητο και αντικατασταθηκε με αλουμινενιο με πριτσινια βεβαια.Στον τριτο μηνα αρχισε να ψωριαζει το στομιο του τελικου και ο λαιμος πριν το τελικο.Εχω κανει με αυτην εως τωρα περιπου 5000χλμ και ο θορυβος εχει αλλαξει δραματικα που σημαινει οτι μαλλον δεν εχει μεινει και πολυ υλικο μεσα... ![]() Πολλα χρονια με τα varadero και τις ακραπες,κανενα προβλημα....
|
|
|
|||
|
|||
|
- την εχω εδω και 20,000km περιπου
και νιωθω οτι ειναι κομματι του γκαζιου - ενα σωμα ![]() - φανταστικος ηχος, με βαθυ μπασο,.... δεν κανει μια μπροστα της η ακραπα![]() - τρομερο feeling στο χωμα..... ![]() - κανενα προβλημα με διχρωμιες περμαναντ και ανταυγιες ![]() ***και παντα υπαρχει ενας ακραπας διπλα μου που παντα με ρωτα τι τελικο φοραει η μηχανη............. ![]() It is just from contests that the use of magnesium as the end part of exhaust manifolds comes. This highly resistant material is finished with a superficial treatment which makes it specially resistant to high temperatures and unchangeable in time. QD terminals are equipped with the special GAS-EXTRACTOR system which exploits the Venturi tube principle. This system guarantees maximum gas flow while favouring maximum efficiency for all the time you use the engine. Said system, furthermore, optimises the efficiency of the acoustic insulation, with excellent sound results. Weight: 2.82 kg. Only for M.Y. 04-09. When buying, indicate the year your motorbike was built. Aluminium......AA.05.00671.001.003......€ 411,10 Titanium........AA.05.00636.001.003.......€ 522,96 (τιμες απο το site : TT� Twalcom) |
|
|
|||
|
|||
|
agrapovic.
|
|
|
|||
|