![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Συμπαράσταση και αλληλεγγύη στους βόρειους βρομιάρηδες φίλους μας ![]() Καφέ στο σεικερ απ ΄το σπίτι με έξτρα κρύο νεράκι και ραντεβού στην Παναγιά Γορίτσα (τρύπα). Στις 18:00 μαζευόμαστε, 18:20 αναχωρούμε για φράγμα από νέα απολαυστική διαδρομή... ![]() ![]() ![]() Επιστροφή με στάση για κρύα μπύρα και ζεστό σουβλάκι στην Αγριά, πάνω στην προβλήτα! ![]() Θέα... ![]() ![]() Last edited by alx_k; 13-05-2013 at 18:24. |
|
|||
|
|||
![]()
στην βόλτα είναι χλωμό εώς αδύνατο να έρθω...για την κρύα μπυρίτσα και ειδικά το ζεστό σουβλάκι μάλλον θα δώσω το παρόν (μετά τις 9...)
|
|
|||
|
|||
![]() Τα λέμε στα σουβλάκια!
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αλέξης, επειδή βλέπω να μαζεύονται περισσότεροι στα σουβλάκια και λιγότεροι στην βόλτα, άλλαξε σε παρακαλώ τον τίτλο σε:
Σουβλάκια στην Άγρια και λίγο χώμα για τις γλάστρες ![]() Μέσα στην βόλτα μονός και στο φαΐ διπλός, αλλά μήπως να πηγαίναμε στο φράγμα όλο από χώμα? ![]() Last edited by tsitsos; 13-05-2013 at 19:19. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αυτή την Τετάρτη έχω δουλειά στις 7....αν και την άλλη εβδομάδα έρθει η πεθερά μου τότε αν πάτε πάλι χώμα θα ακολουθήσω (το πολύ πολύ εσείς να κάθεστε και να πίνετε μπύρες 7 εγώ να ψάχνω τον δρόμο της επιστροφής....)
|
![]() |
|
|