![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα στην παρεα.
Σημερα ατον Περιστερα αλλαξα λαστιχα (Dunlop TR91). Κατα την ευθυγραμμηση ο Θανασης μου ειπε για ακτινολογηση μπρος-πισω και μαλιστα στο μπροστινο και ρουλεμαν. Οντως τις ειδα κατα την ευθυγραμμηση και καταλαβα οτι ηταν οτι να ναι.. Το θεμα ειναι οτι θελει ενα 100 εκαστη συν τα ρουλεμαν... Τι κανω και που το κανω? Ψαχνω για μεταχειρο σε καλη κατασταση?? Κανω ακτινολογηση?? (Μηπως να ψαξω για καμια στεφανη excel να κρατησω τα κεντρα και να πλεξω ![]() ![]() ![]() ![]() Καθε προταση δεκτη. Ευχαριστω. Last edited by staikosn1; 04-06-2013 at 22:27. |
|
|||
|
|||
![]()
Οι μεταχειρισμενες ισως ειναι χειροτερες απο τις δικες σου....τα ρουλεμαν αν ειναι σε ακινησια επισης αλλαγη!
Αν θελουν τα ρουλεμαν μπροστα αλλαγη χωρις σκεψη και για ακτινολογηση μπορεις να δεις και αλλου 100€ η μια μου φαινεται υπερβολικο!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Πριν 2 χρόνια έπεσα στα ίδια. Η ακτινολογηση 2Χ100€ δουλεψε μια χαρά (και με έκανε πιο προσεκτικό στις λακουβες, πριν πήγαινα "όλα ίσα"!). Η τιμή μπορει και να εχει συμμαζευτει λόγω πονηρών καιρών. Το ρουλεμαν το γλύτωσα...
Αν θες την άκρη στείλε πμ. |
|
|||
|
|||
![]()
Νομίζω κάπου ειχε αναφερθεί για 100 ευρω και τις 2!
Sent from my Hand using Fingers |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν θα ελεγα οτι ειναι ακινησια. Μαλλον για φθορα των χρονων της μηχανης. Και ομως 100 η μια εχει.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Στις μτχ ειναι δεδομενο οτι θα μπον καινουργια ρουλεμαν οπως και τσιμουχες μετα απο καθε αλλαγη! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν υπάρχει περίπτωση να ισιώσουν με την ακτινολόγιση...απλά θα μαζευτούν λίγο ώστε να μην το καταλαβαίνεις στην οδήγηση. Σημασία δώσε και στα ελαστικά στα οποία μπορεί να έχει επηρεαστεί ο σκελετός τους. Ρουλεμάν..το καταλαβαίνεις και ο ίδιος..νιώθοντας τα μπόσικα..αν χρειάζονται αλλαγή μην το αμελήσεις.
![]() Τα μεταχειρισμένα ζαντολάστιχα δεν τα προτείνω, και ποτέ δεν θα τα επέλεγα. Last edited by VDR; 06-06-2013 at 00:00. |
|
|||
|
|||
![]()
Λες να ειναι αυτο που λεμε παρηγορια στον αρρωστο και μονο??
Σημερα θα παω στον μηχανικο μου να δω τι θα μου πει!! |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε μου έκανα ακτινολογηση στο Μόνο - Μοτο ( Αχαρνων) πριν απο περίπου 20.000 χλμ. και μαζί έβαλα νέα λάστιχα.
Πρόσφατα που άλλαξα λάστιχα στον Περιστερά, μου είπαν ότι οι ζάντες μου ειναι ΟΚ, δηλαδή, εντός των ορίων που θέτει η BMW. Μετά την ακτινολογηση αισθάνεσαι τη μηχανή σταθερή ειδικά σε στροφές και σε μεγάλες ταχύτητες. Το κόστος 100 ευρωπουλα ανά τροχό... Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
![]() και εμενα τις εφτιαξε ο μονο μοτο (σακης)...... μαλιστα τις ξεβρακωσε και τις εβαλε τα στεφανια που του ειχα φερει βαμενα μαυρα.......Μια χαρα ολα...
|
![]() |
|
|