GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Ταξίδια - Συναντήσεις > Ταξίδια στο εξωτερικό

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
 
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Παλιό 09-05-2013, 17:04
sapou Ο/Η sapou βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Junior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: Athens
Μoto: GS 1200 KTM 640 ADVENTURE
Μηνύματα: 12
Προεπιλογή ΑΡΑΒΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ

Ουδεμία σχέση έχει αυτό το ταξιδιωτικό με όλα αυτά τα οποία ξέσπασαν το 2010 στον Αραβικό κόσμο. Ευχτυχώς είχα προλάβει να πάω ένα χρόνο νωρίτερα. Άνοιξη του 2009, Μάιος συγκεκριμένα. Στο μυαλό μου το σχεδίαζα από χρόνια, να κάνω τον κύκλο της Μεσογείου με μηχανή. Τελικά το '09 μου δόθηκε η ευκαιρία και όπως λέμε carpe diem, έτσι και εγώ έκανα carpe gs και ξεκίνησα. Για δίαφορους λόγους αποφάσισα να αποφύγω τον κύκλο (βλ. Αλγερία) και έτσι περιορίστικα σε ένα ημικύκλιο ας το πούμε, της ανατολικής Μεσογείου (Τουρκία, Συρία, Ιορδανία, Αίγυπτος, Λιβύη, Τυνισία, Ιταλία). Τα περί προετοιμασίας θα τα αναφέρω ξεχωριστά για την κάθε χώρα, αλλά σε γενικές γραμμές μου πήρε περιπου 4 μήνες για να συγκεντρώσω όλες τις βίζες, πληροφορίες για την κάθε χώρα κτλ κτλ... Όσον αφορά την παρέα, από τα δύο άτομα που θα μπορούσαν να έρθουν μαζί μου κανένας δεν μπορούσε, οπότε πήρα την απόφαση να σολάρω. Και δεν το μετάνιωσα ούτε δευτερόλεπτο μέχρι σήμερα!! Και μερικές φωτό teaser για αυτά που θα ακολουθήσουν.









Attached Images
File Type: jpg DSC00478.jpg (87.3 KB, 387 views)
File Type: jpg DSC00578.jpg (91.3 KB, 387 views)
File Type: jpg DSC00986.jpg (92.5 KB, 385 views)
File Type: jpg DSC_0030.jpg (87.5 KB, 381 views)

Last edited by siraxanz; 09-05-2013 at 19:28.
Reply With Quote
 


Κανόνες καταχώρησης
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο HTML κώδικας ειναι εκτός λειτουργίας

Που θέλετε να σας πάμε;


Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:42.


vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!