![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Κανείς ταξίδι και μια κακή στιγμή καταλαβαίνεις οτι έχεις λάστιχο .απορια
Τι ειναι καλύτερο να έχεις μαζι σου κίτ επισκευής ελαστικου με τα φιαλιδια αερίου η το γνωστό σε όλους fast.σπρευ ? |
|
|||
|
|||
![]()
και τα δύο
αλλά αν επιμένεις σε μια επιλογή προσωπικα προτιμώ σετ επισκευής και καλή ηλεκτρικη 12βολτη τρόμπα.... Να έχω όσο μπορώ τον έλεγχο και Fυσικά ADAC ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πληρωμένη την οδική βοήθεια...
![]() ![]() Εστάλη από ΤΑΠΑΤΟΚ-ΤΑΠΑΤΟΚ! |
|
|||
|
|||
![]()
Πάντα με το σκεπτικό να σε βγάλει μέχρι το βουλκανιζατερ εννοω
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Το φαστ ειναι βρωμικη λυση και μαλιστα με επιτυχια μολις 10% αναλογως του μεγεθους της τρυπας. Μια τρυπα σε μεγεθος ταβανοπροκας ως ανω δυσκολα εως αδυνατον να την κλεισει. Επιπλεον μετα νομιζω δεν μπορει να τοποθετηθει εσωτερικο μπαλωμα αν το επιθυμεις και μονον το κορδονι του κιτ θα ειναι εφικτο κι αυτο με πολλα ερωτηματικα. Αρα αν δεν πετυχει μπορει να πας και για λαστιχο. Τελος το καλυτερο απο ολα ειναι η οδικη βοηθεια, την καλεις, ερχεται, επισκευαζει....φευγεις. υ.γ. οι φημες που θελουν τα κορδονια ''ανασφαλη'' καταπιπτει απο την τεχνολογια τους......δεν ειναι η ωρα να το εξηγησω εδω. Εγω ποτε δεν χρησιμοποιω εσωτερικα μπαλωματα, παντα με κορδονι επισκευαζω τις τρυπες και μεχρι τωρα ουδεν προβλημα. Last edited by GeorgeP; 05-08-2013 at 15:30. |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ με fast-spray κυκλοφορώ, αλλά πάντα είχα την απορία όταν το χρειαστώ αν θα προξενήσει καμία βλάβη στους σένσορες πίεσης του RDC...
Πάντως στο fazerάκι που το χρειάστηκα μια φορά, μου το μισοφούσκωσε το λάστιχο και ίσα ίσα που οδήγησα μέχρι το κοντινό βουλκανιζατερ... Με το gs φορτωμένο για ταξίδι θα έχει δύσκολη δουλειά....αλλά από το να κουβαλάω σετ επισκευής και τρόμπες και πάλι να μην είμαι σίγουρος, το προτιμώ... |
|
|||
|
|||
![]() ξεχαστε τα κορδονια κυριοι...
προοδος..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βασικά, τί εννοείς;;;
![]() Κορδόνια χρησιμοποιεί και ο τύπος στο βίντεο... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() εχεις δικιο.... λαθος βιντεο.....σορρυ αυτο ειναι το καινουργιο συστημα ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|